kapat
15.12.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 İSTANBUL
 NET YORUM
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 WEEKEND
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 
F.Bahçe böyle oynasın yeter

F.Bahçe için çok zor maçtı. Herkes kolay sanıyordu ama üst üste 3 kere kaybettikten sonra bu soğukta oynamak o kadar basit değildi. Bu galibiyet için futbolcuları kutlamak lazım.

F.Bahçe, Andersson'un kafasına topu nasıl atacağını nihayet öğrenmiş? O tenkit edilen Andersson, ki bunlar haklıydı, demek doğru kullanıldığında iyi şeyler yapabiliyormuş. Gol paslarını indirdi, defansından top çıkarttı ve 1 de gol attı. İyi niyetle mücadele etti ama şu bir gerçek ki, hâlâ hazır değil.

Andersson'un gol atmasına sevindim. Çünkü, böyle bir morale ihtiyacı vardı. Adam 5 yaşındaki çocuğun atacağı golleri kaçırdı. Ama bunlarda beceriksiz olduğu kadar şanssızdı. Bazen topa çok kötü vurursun yine gol olur. Andersson'u şans meleği de terketmişti.

Top artık Denizli'de
F.Bahçe eskiye oranla çok daha fazla mücadele etti. Takımda bu yönde bir sıkıntı yoktu. F.Bahçe'nin sorunu, saha içi organizasyondaki zayıflığı. Yediği gol de bunun göstergesi. Şampiyonluğa oynayan bir takım nasıl böyle tuhaf gol yer, anlamak mümkün değil.

Peki, F.Bahçe bu galibiyetle çıkışa geçer mi? Bunu zaman gösterir. Ama güçsüz görüntüsünü üstünden atan, mücadele eden, orta sahası topu kullanan F.Bahçe hep kazanır. Gol yollarında hâlâ etkili değil ama pozisyona girmek de önemli. Mustafa Denizli Andersson'u devre arasında iyice hazırlayıp, Oktay'ı da takıma monte ederse, F.Bahçe çok şey yapabilir. Galibiyet kadar, seyircinin takımı teşvik etmesi de F.Bahçe'nin artılarından biriydi. Dün az seyirci vardı ama bu soğuk havada maça gelenleri ayrıca kutlamak lazım.

Abdullah yerini buldu
Orta sahanın beyni Abdullah olağanüstü bir enerji, büyük bir özveriyle oynadı. Artık görüldü ki, Abdullah orta sahanın solunda oynamayı seviyor. Burada topla daha fazla buluşuyor, istediği hareketleri yapıyor ve kendini daha fazla gösteriyor. Denizli, daha önce de Ali Akdeniz'i sol çizgiye çekip Abdullah'ı bu mevkide birkaç kere denemiş ama nedense vazgeçmişti. Abdullah'ı böyle kötü bir havada bu kadar pozitif oynadığı için tebrik ediyorum.

Sonuçta D.Bakır deplasmanı öncesi F.Bahçe aradığı morali yakaladı. Bu deplasmanı da iyi neticeyle atlatırsa, devre arasında takım toparlanır. Ama doğru oyuncuları doğru yerde oynatırsa.

Bursaspor ise F.Bahçe için önlem almadan sahada kora kor mücadele etti. Kazanmak için oynadı. Karşılaşmanın en kritik anı ise, skor 2-1'ken, Bursaspor atağında Hakan Bayraktar'ın kale içinden çıkarttığı toptu.



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır