kapat
15.12.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 İSTANBUL
 NET YORUM
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 WEEKEND
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Ülker'in tadı yerinde

London Towers'a deplasmanda fark atan Ülker, zirveye ortak olurken Efes Pilsen, Olympiakos yenilgisiyle 4'üncü sıraya düştü
Basketbol Avrupa Ligi'ndeki temsilcilerimizden Ülkerspor, Londra deplasmanında aldığı farklı galibiyetle grubunda 3.sıraya yükselirken Efes Pilsen peş peşe aldığı 2 yenilgiyle 4.sıraya düştü ve işini zora soktu.

Turuncu-yeşilliler, Londra'da grubun en zayıf takımı London Towers'a basketbol dersi verirken grupta zirveye ortak oldu. Lider Kinder Bologna'nın Litvanya'da Zalgiris Kaunas önünde aldığı farklı yenilgi, Ülkerspor'a önemli bir avantaj da kazandırdı.

Efes Pilsen ise Maccabi'den sonra Olympiakos'a son saniye hatalarıyla evinde mağlup olunca grupta zor bir dönemece girdi. Lacivert-beyazlılar ilk 4 için iyi bir seri yakalamak zorunda.

Mirsad oynamadan kral
En değerli oyuncu sıralamasında Rusya'nın CSKA Moskova takımında forma giyen Mirsad Türkcan, sakatlığı nedeniyle oynamamasına karşın 164 puanla zirveye yeniden oturdu. Mirsad, maç başına 12.66 ribaund ortalaması ile bu kategoride liderliği korurken, Ülkerli Lollis 10.62 ortalama ile ribaund sıralamasında 3. sırada yer aldı.

MERT AYDIN



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
banner

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır