kapat
15.12.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 İSTANBUL
 NET YORUM
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 WEEKEND
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Aslan Levent!

İTÜ 33.dakikada 70-68 önde ve topa sahipken Levent, Kemal'e kasti faul yaptı. Kafa kafaya giden maçı bu hatayla koparan Cimbom, farka gitti!
Basketbolda oyun kurucun ne kadar iyi olursa, takımının sahadaki performansı da ancak o kadar oluyor. Sene başından beri "G.Saray iyi takım kurdu" diye ısrar ediyorum. Ama bence oyun kurucu açısından eksikleri var. Kemal her maç aynı performansı gösteremiyor.

Dünkü maçının ilk yarısında da Kemal çok kötü bir oyun sergiledi. Bu devre 4 top kaybı ve 4'te 0 isabet ile oynayan Kemal'e, muhakkak bir alternatif gerekiyor. G.Saray'ın elinde bu mevkide oynayacak Selim Demir gibi kıymetli bir silah olmasına rağmen, nedense onu tamamen dışladılar. Halbuki onu kadroya alıp hazırlasalar, eminim Kemal'ın oyunu açısından da daha iyi olur. İkinci yarıda Kemal yüzünden G.Saray bir türlü maçı koparamadı.

Levent'in büyük hatası
Ama 4. periyotun 3. dakikasında İTÜ, 70-68 galip ve topa sahipken, Levent Topsakal'ın Kemal'e yaptığı centilmenlik dışı hareket maçın kaderini değiştirdi. Kemal faulleri sayıya çevirdi ve maçta eşitlik sağlandı. Kenardan topu oyuna sokan G.Saray, Şemsettin'in üçlüğü ile 73-70 öne geçti. O dakikadan sonra 3 dakika sayı atamayan İTÜ bu kötü ve yanlış hareketle mağlubiyete davetiye çıkarmış oldu. G.Saray Önder, Şemsettin ve Moseley'in oyunuyla kazandı. Ama Kemal'a alternatif şart. Bu da bence Selim Demir...

MEHMET BATURALP



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
banner

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır