kapat
15.12.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 İSTANBUL
 NET YORUM
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 WEEKEND
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Demir gibi motivasyon

Beşiktaş Asbaşkanı Yıldırım Demirören, futbolcularla Göztepe maçı için toplantı yaparak, "Rakibi sakın hafife almayın" dedi

"Zoru başardınız"
Beşiktaş Asbaşkanı Yıldırım Demirören, Göztepe maçı için futbolculara uyarıda bulunarak, "Yılmadan mücadele edip ligde yeniden iddialı duruma geldiniz. Üst üste 6 maç kazanmak kolay değil. Camiada şampiyonluk umutları yeniden yeşerdi. Şimdi size düşen, ligde kalan iki maçı da kazanıp devreyi kayıpsız kapatmaktır. Göztepe'yi de hafife almayın ve vargücünüzle savaşın. Ben hep yanınızdaydım ve bundan sonra da yanınızda olacağım" diye konuştu.

Tümer ilk 11'de
Siyah-beyazlılar, Göztepe maçı için dün İzmir'e giderken, 2 maçlık cezası biten Tümer de kadroya alındı. Sakatlığı süren futbolculardan Bayram ile Yasin'in ise forma giyemeyeceğini açıklayan kulüp doktoru Yalçın Yavuzer, "İbrahim'in de hafif bir sakatlığı var ama oynamasına engel değil" dedi. Tamer Aksu da bu sezon ilk kez bir maç kadrosuna alınırken, menajer Sinan Engin, "Normal futbolumuzu oynarsak, Göztepe'yi yeneriz" diye konuştu.

FATİH DOĞAN



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
banner

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır