kapat
15.12.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 İSTANBUL
 NET YORUM
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 WEEKEND
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Hakan Ünsal'a 5 talip çıktı

PSG, Nantes, B.Rovers ve Lazio, G.Saraylı futbolcu için devrede. Inter'in teklifi ise: "Hakan'ları takas edelim."

Haftaya netleşiyor
G.Saray yönetimi, sözleşme yenilemediği için PAF Takım'a gönderdiği Hakan Ünsal sorununu haftaya çözüme kavuşturuyor. Milli futbolcuya 5 Avrupa kulübünden teklif geldi. Fransa'dan Nantes ve Paris Saint Germain, İtalya'dan Inter ile Lazio ve İngiltere'den Tugay'ın formasını giydiği Blackburn Rovers takımları, G.Saray'ın gözden çıkardığı futbolcu için devreye girdi.

PSG İstanbul'a geliyor
Hakan Ünsal'ı transfer listesine alan, Hakan Şükür, Okan ve Emre'nin forma giydiği Inter kulübünün teklifi ise ilginç. İtalyanlar, transfer için herhangi bir bedel ödemeksizin, Hakan Şükür ile Hakan Ünsal'ı takas etmeyi istiyor. Bu arada, PSG menajerlerinin de haftaya İstanbul'a geleceği öğrenildi. Fransız kulübünün Hakan'a 2.5 yıl için 2 milyon dolar vereceği , G.Saray'ın ise 2-2.5 milyon dolar bonservis isteyeceği de alınan haberler arasında.

Hakan'a 2 milyon $
G.Saray'da önceki sezon 2 yıllık sözleşmeye 1.7 milyon dolar karşılığı imza atan Hakan'ın da bu teklife sıcak baktığı belirtildi. Bu arada, Hakan Metin Oktay Tesisleri'nde antrenmanlara devam ediyor. PAF Takım'la birlikte antrenman yapan Hakan, dün getirilen kısmi af sonrasında Galatasaray'ın kondisyoneri Carlo Nicolini ile birlikte arka sahada koşu yaptı.

YAŞAR YALÇIN



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
banner

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır