kapat
15.12.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 İSTANBUL
 NET YORUM
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 WEEKEND
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Tarihi hata

"G.Saray tarihinde görülmüş rezalet değil. Cansun içerden ve dışardan insanların etkisinde kaldı. Düşünmeden hareket etti."

"Hepsi kaybetti"
Ligde 4 puan farkla lider ve Avrupa'da Şampiyonlar Ligi çeyrek finaline çok yakın gözüken G.Saray'da, yönetimin Fatih Terim'in evine kadar giderek transfer teklifinde bulunması tepki topladı. Eski başkan Faruk Süren, böyle bir pazarlığa girmekle hem Fatih Terim'in, hem G.Saray Başkanı Mehmet Cansun'un, hem de 2. Başkan Fatih Altaylı'nın prestij kaybettiğini açıkladı. İşte, Süren'in G.Saray'ı sarsacak sözleri:

"Görülmemiş rezalet"
"Bugüne kadar G.Saray tarihinde görülmüş rezalet değil. İki taraf da G.Saray'a yakışmayacak bir hata yaptı. Kaldı ki, Lucescu bu duruma düşürülecek kadar başarısız bir teknik adam da değil. Özellikle Mehmet'in bu hatadan ders alması gerekiyor. Başkan ve 2. başkan, belki içerden, belki dışardan bazı insanların etkisiyle düşünmeden hareket ettiler. Kendileri de zor durumda kaldılar."

Ne dediler?

FATİH ALTAYLI: Bundan sonra asla
Her zaman telefonla konuşabileceğim bir kişi olan Fatih Terim'in, durup dururken evine gideceğimi kimse düşünmesin. Belli garantiler alınmıştı. Bundan sonra ben görevdeyken, Fatih Hoca'yla çalışmayı istemem.

HINCAL ULUÇ: Utanç verici bir olay
Bu, fevkalade utanç verici bir durum; hem yönetim, hem Lucescu açısından. Böyle bir zilleti Lucescu nasıl kabul eder anlayamıyorum. Yönetim, zaten otoritesi olmayan bir teknik direktörü kamuoyunun ve de futbolcuların önünde bu kadar küçük düşürdükten sonra tekrar nasıl görevlendirir? Şu anda Türkiye'de olmadığım için durumu netleştiremiyorum. Ama manzara göründüğü kadar basit değil. Öyle tahmin ediyorum ki işin içinde çok değişik işler var. Spor medyası bunları çözmek yerine açıklamalarla yetiniyor.

ERMAN TOROĞLU: Yıldırım yapamazdı
Aziz Yıldırım parayla adam tutsa, G.Saraylı yöneticilerin yaptıklarını yaptıramazdı. G.Saray'daki son olaylar tam bir amatör idareci işi görüntüsü veriyor. Öncelikle, bağırarak, çağırarak, cezayla disiplini sağlayamazsınız. G.Saray, bu disiplini Terim'den sonra kaybetti. Futbolcu enteresandır. Çok serbest bıraksan da arkandan konuşurlar, fazla sıksan da... Yönetimin önceki gün yaptıkları da ilginç. Şimdi Fatih Altaylı konuşuyor. Yarın bir gün de Fatih Terim konuşursa ne olacak? G.Saray gemisi ağır bir yara aldı. Fazla su almadan nasıl kapatırlar bilemiyorum.

LEVENT TÜZEMEN



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
banner

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır