kapat
15.12.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 İSTANBUL
 NET YORUM
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 WEEKEND
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Bu maç herşey

"Herkes sahada elinden geleni, hatta fazlasını yapsın. Hepinizden fedakârlık bekliyorum. Camianın gözü üstümüzde. Bu taraftara layık olun."

'Kredimizi tükettik'
Fenerbahçe Teknik Direktörü Mustafa Denizli, maç öncesi futbolcular ile yaptığı toplantıda duygusal bir konuşma yaptı. Ligde ve kupada son 3 maçın kaybedilmesiyle kendi yeri de tehlikeye giren Denizli, "Bu 90 dakika bizim için dönüm noktası. Camianın gözünde kredimizi tükettik. Sahaya yüreğinizi koyun. Bu maçın bizim için her şey olduğunu sakın aklınızdan çıkarmayın" dedi.

50'nci maçına çıktı
Geçtiğimiz sezonun başında büyük tartışmalar arasında F.Bahçe'nin başına geçen Mustafa Denizli, sarı-lacivertli takımın başında 50. lig maçına çıktı. F.Bahçe'yi geçen sezon şampiyonluğa taşıyan Denizli, Bursa karşısında 35. galibiyetini aldı. F.Bahçe Denizli yönetiminde 5 beraberlik alırken 10 kez de sahadan mağlup ayrıldı.

Mustafa Doğan cezalı
Bursa karşısında sarı kart gören Mustafa Doğan cezalı duruma düştü. Başarılı savunma oyuncusu gelecek hafta deplasmanda oynanacak D.Bakır maçında forma giyemeyecek. Bu arada F.Bahçe Federasyon'un izin vermediği Fatih'e geçici lisans alabilmek için FIFA'ya gitme kararı aldı



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
banner

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır