kapat
15.12.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 İSTANBUL
 NET YORUM
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 WEEKEND
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Hem ziyaret hem ticaret

Ünlüler bayramda çalışırken tatil yapacak. Gülben Ergen ve Seda Sayan Kıbrıs'ta sahne alırken, İbrahim Tatlıses, Beyaz ve Asena bayramı Kemer'de karşılayacaklar
Sanat dünyasının ünlü isimleri bu bayramı da çalışarak geçirecek. İbrahim Tatlıses, bayramın birinci gününde Kemer'deki Zigana Tatil Köyü'nde Asena ile birlikte sahne alacak. İbo, bayramın ikinci günü sahneyi Beyaz'a devredecek. Tatilini Zigana'da İbo'yu ve Beyaz'ı dinleyerek geçirmek isteyenler üç günlük paket program için 330 milyon lira ödeyecek. Bayramın ilk günü İbrahim Tatlıses ile Asena'yı izlemek isteyenler ayrıca 75 milyon lira, ikinci gün Beyaz'ı izlemek isteyenler ise 60 milyon lira ödeyecek. Sibel Can hayranları bayram tatillerini Çeşme'deki Sheraton Otel'de geçirmek isterlerse, üç gece için 210 milyon lira, konseri izlemek isterlerse de 70 milyon lira daha ödeyecekler. Gülben Ergen, Seda Sayan ve Emel Müftüoğlu ise bayramda 'hem tatil, hem de iş' diyerek Kıbrıs'ı tercih ettiler.

SERDAR PRAG YOLUNDA
Üç sanatçı, bayramın üç gecesi de Rocks Otel'de sahne alacak. Serdar Ortaç bayramın ikinci günü Çek Cumhuriyeti'nin başkentindeki Prag Casino'da sahne alacak. Leman Sam, bayramın ikinci günü Antalya Mirage Park Resort Otel'de olacak. Sanatçıyı dinlemek isteyenler o günkü konaklama ücreti dahil 64 milyon 900 bin lira ödeyecekler. Aydın bu bayramda da yine geleneğini bozmadı ve Etiler'deki Junior Nispet'te sahne alıyor. Ebru Gündeş, İzel ve Seren Serengil ise bayramı dinlenerek geçirmeyi tercih eden sanatçılar arasında yer alıyorlar. Ünlü popçu İzel, aldığı dans derslerini aksatmamak için İstanbul'da kalırken, Seren Serengil eşi Ozan Kaçmaz ile üç günlük tatilde aşıklar şehri Roma'da olacak.

Vecihe Aslan



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır