kapat
09.12.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 RAMAZAN
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 İSTANBUL
 NET YORUM
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 WEEKEND
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 CANLI
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

  Trabzon'dan Fener'e su yok
Ceyhun, Johnson ve Yusuf'u kulübede oturtan Denizli, Serkan'ı ligde 469 gün sonra ilk 11'e aldı. 90'da Johnson'ın golü puan için yetmedi Avni Aker Stadı'nda iki takım da günah çıkartmak istiyordu. Evsahibi Trabzon, geçen hafta Malatya'ya yenilerek ligin alt kısmına yıllardır olmadığı kadar yaklaşmıştı.
Tüm Metin

  Kıyat: Önlemi biz değil Denizli alsın
F.Bahçe Asbaşkanı ve Basın Sözcüsü Atilla Kıyat, maç sonrasında sarı-lacivertli takımı eleştirdi. Kıyat, Trabzonspor'u tebrik ederken, "Futbolcularımız ne yazık ki sahada Fenerbahçe'ye yakışan bir futbol oynamadılar. Eğer öyle oynasalardı bu maçı kazanırlardı.
Tüm Metin

  İşimiz asıl şimdi başladı
Trabzonspor Teknik Direktörü Hans Peter Briegel, F.Bahçe karşısında çok önemli bir galibiyet aldıklarını söyledi. Alman teknik adam, "Temeli sağlam attık. Şimdi binayı bunun üzerine yükselteceğiz. F.Bahçe galibiyeti kalan maçlarımız için hiçbir şey ifade etmiyor.
Tüm Metin

  Fener derbisi erteleniyor
Tarih 5 Aralık Çarşamba. Yer Barcelona'daki süper lüks Ritz Oteli... Barcelona-G.Saray Şampiyonlar Ligi maçının başlamasına birkaç saat kala, G.Saray Başkanı Mehmet Cansun lobide yakın çevresiyle sohbet ediyor. O sırada Federasyon Başkan Vekili Ata Aksu, lobinin bir başka köşesinde.
Tüm Metin

  Sergen şoku
G.Saray'a zorlu Ankaragücü deplasmanı öncesi Sergen şoku... Son taktik idmanda sağ dizinde sakatlığı nükseden yıldız futbolcu Ankara'ya götürülmedi. Sergen'in dışında Perez, Hasan ve Batista da forma giyemeyecek. Hafif sakatlıkları bulunan Ayhan ve Bülent Korkmaz'ın ise bugün forma giymeleri bekleniyor.
Tüm Metin

  Artık gırtlağa dayandı
Avni Aker Stadı'nda Trabzonsporlu taraftarların ağız dolusu küfür ettiği F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım isyan noktasına geldi. Yıldırım, maç çıkışında derdini bordo-mavili taraftarlara anlattı. F.Bahçe Başkanı, "2-0 galip bir takımın taraftarı niye küfür eder.
Tüm Metin

  Göz - Göz'e 2. darbe
F.Bahçe maçında çıkan olaylar nedeniyle sahası 1 maç kapatılan ve G.Antep maçını İstanbul'da oynamak zorunda kalan Göztepe, ikinci yarıda dağıldı. 9. dakikada Cesar'ın ceza alanında yere inmesiyle hakem Sadık İlhan penaltı noktasını gösterdi. Hasan Özer, G.Antep'i 1-0 öne geçirdi.
Tüm Metin

  Konya'da bayram var
İkinci Lig A Kategorisi'nde K.Konya, evinde konuk ettiği zirvenin iddialı isimlerinden Adanaspor'u devirdi. Yoğun yağışa rağmen yaklaşık 15 bin taraftarının büyük destek verdiği Konya, 34'te Yunus'un sağdan pasını iyi değerlendiren Serhat'la öne geçti. 83'te Volkan'ın pasında K.Mustafa skoru belirledi: 2-0.
Tüm Metin

  Ah Hamza ah
Türkiye, serbest güreşten sonra Dünya Grekoromen Güreş Şampiyonası'nda da hüsrana uğradı. Yunanistan'da devam eden şampiyonada 7 sıklette güreşçilerimiz elendi. En büyük hayal kırıklığını ise 85 kiloda Dünya ve Olimpiyat şampiyonu Hamza Yerlikaya yarattı.
Tüm Metin

  Efes, Oyak'ı çarptı: 94-84
Basketbol Birinci Ligi'nde Efes Pilsen, OYAK Renault'u 94-84 yendi. Efes Pilsen ilk 5 dakikada 16-13 öne geçti ama Blackwell ve Males ile sayılar bulan konuk takım, Bora'nın attığı üçlükle ilk çeyreği 28-27 önde geçti. İkinci periyotta özellikle Brown'la etkili olan Efes, devreyi 50-41 önde kapattı
Tüm Metin

  Rüya değil gerçek
Beşiktaş'ta teknik direktör Daum'un G.Birliği maçından sonra yaptığı "Rüya görenler bizi şampiyonluğun favorisi olarak görüyor. Ama ben rüya görmüyorum" açıklamasına menajer Sinan Engin'den yanıt geldi. Engin, "Bu takımın şampiyon olması için gereken herşeyi var.
Tüm Metin

  Kısa kısa kısa
NBA'de Pasifik Grubu ikincisi Sacramento Kings, lider Los Angeles Lakers'ı 97-91 yendi. Rakibini 9 maç sonra yenen Kings'de toplam 25 dakika sahada kalan Hidayet Türkoğlu 10 sayı attı, 7 ribaund alıp 2 blok, 1 de asist yaptı. Diğer sonuçlar şöyle: Indiana-Chicago: 98-83, Toronto-Denver: 98-96 (uz.)...
Tüm Metin

 



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
banner

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır