kapat
09.12.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 RAMAZAN
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 İSTANBUL
 NET YORUM
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 WEEKEND
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 CANLI
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

  Tanrıyar'dan örnek karar
87 yaşında TÜPRAŞ Yönetim Kurulu üyeliğine atanarak, kamudaki en yaşlı yönetici sıfatını kazanan Ali Tanrıyar, istifa etti. Devletin, 50 yaşın üzerindeki kamu çalışanlarını emekli etmeye hazırlanırken önemli bir kamu kurumunun yönetimine 87 yaşında bir üye atamasının çelişkisine dikkat çeken SABAH'ın dünkü haberinin ardından Tanrıyar, bu görevi kabul etmeyeceğini açıkladı.
Tüm Metin

  Bizim için yen evlat
A Milli Futbol Takımı, 45 yıl önce 1-0 yenildiği Brezilya'yla rövanşa hazırlanıyor. 78 yıllık tarihinde sadece bir kez Brezilya milli takımıyla aynı sahada top koşturan millilerimiz 3 Haziran'da yapılacak maçtan zaferle çıkmak için çalışıyor. En büyük duacıları da 45 yıl önce Brezilyalılar'ın karşısına çıkan eski milliler.
Tüm Metin

  Üniversiteli kız, evli sevgilisini öldürttü
Elazığ'da üniversite eğitimi gören Neslihan Günay, evli sevgilisini öldürtmek suçundan tutuklandı. Günay ile birlikte, cinayeti işleyen bekçi Kahraman Atilla da tutuklanarak hapse atıldı. Olay şöyle gelişti: Harput Mahallesi'nde 2 Aralık akşamı bir ceset bulan vatandaşlar, durumu jandarmaya bildirdi.
Tüm Metin

  Yozgat'ta korkunç kaza: 6 ölü
Yozgat'tan Kayseri'ye giden Orhan Yazır (55) yönetimindeki 66 ED 295 plakalı Metatur'a ait yolcu otobüsü dün akşam Ali Şensoy'un (46) kullandığı kamyonla çarpıştı. Kazada devrilen otobüsün şoförü Orhan Yazır (55), yolculardan Kadir Yıldız (53), Mehmet Durmuş (19), Hacı Dağlı, Gülsen İzsönmez (33) ve Suna Kip (20) öldü.
Tüm Metin

  Taliban ruhlu koca
İngiltere'de karısını görmesinler diye evinin çevresine yüksek duvar çeken adam, para cezasına çarptırıldı. Daily Telegraph gazetesinin haberine göre, güneydoğudaki Norwich kenti yakınlarında yaşayan İran asıllı Müslüman Daryoush Danesh, yoldan geçenlerin evin pencerelerine bakarak karısını görmelerini engellemek için 2 metrelik bahçe duvarı ördü.
Tüm Metin



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır