kapat
09.12.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 RAMAZAN
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 İSTANBUL
 NET YORUM
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 WEEKEND
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 CANLI
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

  Ölüme davetiye
Sarıyer Kazıklı Yol başta olmak üzere, sahil yollarında meydana gelen trafik kazalarında araçların denize uçmasını önlemek amacıyla geçtiğimiz yıl İSFALT tarafından yüzmilyarlarca lira harcanarak yol kenarlarına gerilen çelik halatlar anlaşılmaz bir biçimde söküldü.
Tüm Metin

  Cami gezilerine ücretsiz otobüs
Belediyeye ait otobüslerin haftasonları mahalle muhtarlıkları önünden aldıkları yolcuları Eyüp Sultan, Sultanahmet, Süleymaniye, Edirne Selimiye camileri ve Yuşa Türbesi'ne götürdüğünü söyleyen Başkan Mustafa Sarıgül, "Vatandaşlarımızın arzu edip de gidemedikleri ibadethaneleri ziyaret etmeleri için olanaklarımız ölçüsünde yardımcı oluyoruz" dedi.
Tüm Metin

  Sokak tabelasında Ladin operasyonu
Amerika'nın bir numaralı terörist ilan ettiği ve ele geçirmek için barındığı Afganistan'a savaş açtığı Usame Bin Ladin'in ismini çarıştırdığı gerekçesiyle tepki toplayan sokak adlarını yakında değiştireceklerini söyleyen Belediye Başkanı Muzaffer Altunsoy, "Bir ağaç türü olan..
Tüm Metin

  Tüp Geçit Projesi yeterli değil
Bozdoğan, "Büyükşehir Belediyesi olarak hazırladığımız projede karayolu bağlantısına da yer vermiştik. Basında çıkan haberlerde de bizim projenin maketi kullanılıyor. Ancak bakanlığın onayladığı projede geçiş raylı sistemle sınırlandırıldı" dedi.
Tüm Metin

  Üstgeçit için yolu kapattılar
4 şeritli yolda sık sık kazaların meydana geldiğini belirten eylemciler, "Yayaların karşıdan karşıya her geçişinde ölümle burun buruna geldiği bu yola bir an önce üst geçit yapılmasını istiyoruz" dediler. Grup daha sonra olaysız şekilde dağıldı.
Tüm Metin

  İstanbul Turu
Şişli Kaymakamı Hikmet Güryılmaz'ın 34 MKJ 25 plakalı makam otomobili, şoförün pide almak için fırına girmesinden faydalanan hırsızlar tarafından çalındı. Aracın tüm aramalara rağmen bulunamadığı öğrenildi.
Tüm Metin

 



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır