kapat
09.12.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 RAMAZAN
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 İSTANBUL
 NET YORUM
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 WEEKEND
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 CANLI
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

  Arafat, şimdi de eşinden boşanıyor
72 yaşındaki Filistin liderinin 12 yıllık eşi Süha ile ciddi sorunları olduğu ve boşanmanın eşiğine geldiği belirtiliyor. Alman Bild gazetesinin "Arafat boşanıyor mu?" başlığıyla verdiği haberine göre, 38 yaşındaki First Leydi Süha 6 yaşındaki kızı Zahva'yı da yanına alarak iki hafta önce Fransa'nın başkenti Paris'e gitti.
Tüm Metin

  Seri katilin sırrı çözüldü
Dünyanın önde gelen cinayet ve suç romanı yazarlarından ABD'li Patricia Cornwell, yıllar boyu binlerce sayfa belge okudu, binlerce km yol kat etti, tam 3 milyon Sterlin (yaklaşık 6.2 trilyon lira) harcadı ve sonunda filmlere konu olan, 1800'lerde İngiltere'de sokaklarda tüyler ürperten cinayetleri işleyen Karındeşen Jack'in kim olduğunu buldu!
Tüm Metin

  At üstündeki Ladin 4 korumayla geziyor
Gizlendiği Tora Bora mağaralarının Amerikan komandoları ve Peştun savaşçılarının eline geçmesi üzerine atla Mileva Vadisi'nde mağarada gizlenen Ladin'in yanında 4 koruması var. El Kaide militanlarının telsiz konuşmalarında Ladin'in Şeyh koduyla anıldığını ve "Şeyh'in durumu nasıl?"
Tüm Metin

  Prenses huzura çıktı
Japonya Veliaht Prensi Naruhito ile 8 yıldan fazla süredir evli olduğu Prenses Masako'nun, 1 Aralık'ta doğan ve bütün ülkeyi sevince boğan bebekleri dün ilk kez basınla tanıştı. Kraliyet ailesinin minik üyesi prenses Aiko, annesi Prenses Masako'nun kollarında dün hastaneden ayrıldı.
Tüm Metin

  Graf'ın son maçı microsoft'a karşı
Almanlar'ın ünlü tenisçisi Steffi Graf'ın başı çıplak resimleriyle dertte... Geçtiğimiz ay ünlü raket Andre Agassi ile evlenen ve bir erkek çocuk doğuran Graf'ın fotomontaj yapılmış çıplak resimleri internette dolaşmaya başladı. Çıplak bir kadın resmine Graf'ın kafasını yerleştiren bazı açıkgözler sayesinde bu resimler binlerce kişinin eline geçti.
Tüm Metin

  Türkler'e Ladin muamelesi
Federal Soruşturma Bürosu (FBI) 11 Eylül saldırılarıyla ilgili 600 kişiyi gözaltına aldı. Bunlardan 46'sı Türk'tü. Gözaltında yaşananlar yavaş yavaş Amerikan medyasına sızmaya başladı. Atilla Kula'nın hikayesi de onlardan biri. US News and World Report dergisinin özel haberine göre 27 yaşındaki Kula, bilgisayar eğitimini New York'taki...
Tüm Metin

  Molla Ömer dağlara kaçtı
İngiliz Times gazetesine göre, Molla Ömer dün sabaha kadar Kandahar'daydı. 1000 adamıyla birlikte kenti teslim ettiği Molla Necibullah'a haber gönderdi. Güvenliği için yeni başbakan Hamid Karzai'den güvence istiyordu. Karzai "Molla Ömer'i uluslararası mahkemeye teslim edeceğim" mesajını yineledi.
Tüm Metin

  Papa: Türkiye örnek ülkedir
Önceki gün Vatikan'da yaptığı konuşmada Hıristiyanlar ve Müslümanlar arasında daha fazla diyalog kurulması gerektiğinin altını çizen Papa, bu konuda Türkiye'nin başarılı bir örnek teşkil ettiğini vurguladı. Papa, "Büyük bir Müslüman nüfusa sahip olan Türkiye kültürler ve dinler ...
Tüm Metin

  Kısa kısa kısa
Son Afganistan savaşı ile yıldızı yeniden parlayan haber kanalı CNN ani bir kararla 3 programını yayından kaldırdı. Artık yayınlanmayacak olan "NewsSite", "Showbiz This Week" ve "Travel Now" programlarının yanı sıra kanalın önde gelen 30 muhabir ve spikerin de işine son verildi.
Tüm Metin



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır