kapat
09.12.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 RAMAZAN
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 İSTANBUL
 NET YORUM
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 WEEKEND
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 CANLI
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

  Süreyya'nın aşkı siyaseti yendi
Medya ve spor dünyasını ikiye bölen "yılın aşkı"na, Meclis Başkanı Ömer İzgi'nin vetosu nedeniyle siyasiler giremedi. İzgi, milli atlet Süreyya Ayhan ile antrenörü Yücel Kop arasındaki aşk ilişkisinin Meclis gündemine taşınıp tartışmaya açılmasını "özel hayatın dokunulmazlığı" gerekçesiyle engelledi.
Tüm Metin

  Yılmaz: Kurtuluş değişimde
Partisinin İstanbul İl Başkanlığı'nca düzenlenen iftar yemeğinde konuşan Yılmaz, ekonomik krizle ilgili değerlendirmeler yaptı. Krizin, ANAP ile Türkiye'de başlayan değişimin, kendilerinden sonra durmasından kaynaklandığını söyleyen Yılmaz, şunları söyledi:
Tüm Metin

  'Öşür' hortluyor
Diyanet İşleri Başkanlığı Din İşleri Yüksek Kurulu, Türkiye'deki toprak sahiplerinin, zirai mahsulden "öşür" ödemesini kararlaştırdı. Osmanlı döneminde devlete ait arazilerin işletmecilerine "vergi" olarak uygulanan öşür, Din İşleri Yüksek Kurulu kararı ile bundan sonra Türkiye'de "zekat" olarak uygulanacak.
Tüm Metin

  Her kuruşun hesabını veririm
Ankara'da 1. Ulusal Psikoloji Kurultayı'nın açılışına katılan Durmuş, kurduğu Türk Sağlık Eğitim Vakfı'na Bakanlık hesapların- dan 20 milyar lira aktardığı iddiaları üzerine "Bu belge, usulsüzlük ve yolsuzluk belgesi değildir. Az bile yazmışlar.
Tüm Metin

  Ne aileymiş ama!
Kalemini şantaj aracı olarak kullanmasıyla tanınan gazeteci ve politikacı Nazlı Ilıcak, siyasi yaşamını parti kapattırarak ve milletvekilliğinden atılarak noktaladı. Oğlu Mehmet Ali Ilıcak devleti dolandırdı, yurtdışına kaçmak isterken yakalanıp yargılandı.
Tüm Metin

  Etnik partilere çifte baraj
Meclis Başkanı Ömer İzgi, seçim yasalarında yapılacak değişikliklerde yüzde 10'luk ülke barajının korunmasını ve bağımsız adaylara yüzde 50 oy alma şartının getirilmesini istedi. TBMM Başkanı Ömer İzgi, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında seçim kanununda yapılması öngörülen değişikliklerle ilgili görüşlerini açıkladı.
Tüm Metin



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
PARLAMENTO
DSP   130
MHP   127
ANAP   79
DYP   84
AKP   53
SP   48
BAĞIMSIZ   19
BOŞ   10
TOPLAM   550

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır