kapat
22.10.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

www.ekdilamerica.com
Dünyadan
Spor
banner
Magazin
Kampüs
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 
DOĞAN KOLOĞLU
30 dakika Aslan
Beşiktaş 60 dakika, Galatasaray da 30 dakika futbol oynadı. G.Saray, ikinci yarı Ümit Karan'ı çıkararak gol yollarını açtı, Sergen'le bitirici yerde pas yapmaya başladı ve Beşiktaş'ın sınırsız enerji tüketen ilk yarıdaki futbolunun yorgunluk bölümünü değerlendi.
SANLI SARIALİOĞLU
Yok arkadaş; sana hayat hakkı yok
Yok arkadaş yok! İki farkı koruyamıyorsan sana hayat hakkı yok. Nerede ilk yarıdaki Beşiktaş ve nerede ikinci yarıdaki...
GÖKMEN ÖZDENAK
Derbi işte böyle olur
Önce Beşiktaşlı taraftarları kutluyorum. O ne muhteşem tezahürattı öyle... G.Saray taraftarıyla mukayese ediyorum da, aralarında organizasyon açısından büyük fark var.
ALİ GÜLTİKEN
Stres bitirdi
Müthiş bir başlangıç. İstekli, arzulu, ikili mücadelelerin tamamına hakim ve kazanmak istediğini rakibine ilk dakikadan itibaren hissettiren bir Beşiktaş. Ve bunun akabinde gelen 2 gol.
ERMAN TOROĞLU
Kartal'ın ikramı
İlk yarı bir Beşiktaş seyrettim, hatasız. Hem hücuma topyekün katıldılar, hem de geriye aynı çabuklukta döndüler. Daum, Bayram'ı İlhan ile Nihat'ın arka tarafında hem ortada hem solda akılcı biçimde kullandı.
HAŞMET BABAOĞLU
45 dakikalık deha: Daum
Christoph Daum 90 dakikalık filmi yine aynı güzellikte başlattı: Beşiktaşlı futbolcular topla buluştukları anda bedenlerini ileri doğru ok gibi uzatıyor ve karşı kaleye doğru koşuyorlardı...
METİN GÖKALP
Kardeş kardeş
Maç öncesi tarifi imkansız bir tuhaflık vardı bende... İçimde 'kıpırtının' zerresi yoktu. Her türlü sonuçta keyfim kaçacak çünkü...
LEVENT TÜZEMEN
İşte İmparator
Fatih Terim için İtalyan gazetecilerin deyimiyle, 'kritik' bir maçtı. Milano derbisinde lider İnter'e karşı Milan'ın alacağı skor, Terim'in geleceğine yön verecekti.
www.superbahis.com
www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır