kapat
22.10.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

www.ekdilamerica.com
Dünyadan
Spor
banner
Magazin
Kampüs
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

ASTROLOJİ


KOÇ: (21 Mart-20 Nisan)
Bu gün güzel fırsatlarla ve olumlu açılarla destekleniyorsunuz. Ayrıca sosyal yaşantınızla dikkat çekiyor ve itibar kazanıyorsunuz.


BOĞA: (21 Nisan-20 Mayıs)
Bu gün mesleki konularda yapıcı bir tutum izlemeli ve duygularınızı geri planda bırakmalısınız. Çalışmalarınızı hızlandırmak zorunda kalmayın.


İKİZLER: (21 Mayıs-21 Haziran)
Karşıt burcunuz Yayda bulunan Ayın durumu bugün özen göstermeniz gereken konuların başında ikili ilişkilerinizin geldiğini vurguluyor.


YENGEÇ: (22 Haziran-22 Temmuz)
Duygularınızı kontrol etmekte zorlanabileceğiniz bugün planlarınızda değişiklik yapmak zorunda kalabilirsiniz.


ASLAN: (23 Temmuz-23 Ağustos)
Sizin için yepyeni konular sözkonusu. İş konusunda sürpriz gelişmeler meydana gelebilir. Aşk konularında duygusal davranabilirsiniz.


BAŞAK: (24 Ağustos-23 Eylül)
Her konuda kararlılık gösterebileceğiniz bir gündesiniz. İlişkileriniz ve anlaşmalarınız bozulabilir. Maddi konularda akılcı olmaya gayret edin.


TERAZİ: (24 Eylül-23 Ekim)
İş konusundaki başarılarınız devam ederken, parasal konulara yönelik çalışmalarınızı hızlandırabilirsiniz. İşbirliliklerine önem vermelisiniz.


AKREP: (24 Ekim-22 Kasım)
Olumlu düşünmeniz ve duygularınızı doğru yönlendirmeniz gereken bir gündesiniz. Aceleci ve öfkeli bir yapı sergileyebilirsiniz..


YAY: (23 Kasım-21 Aralık)
Bugün burcunuzda bulunan Ay'ın rahat etkileşimleri yaşamınızda değişiklik yapmak için girişimlerde bulunabileceğinize dikkat çekiyor.


OĞLAK: (22 Aralık-20 Ocak)
Yay burcunda bulunan Ay enerjinizi planlarınız üzerinde yoğunlaştırdığınıza dikkat çekiyor. Rekabetçi yapınızla ön plana çıkmak isteyebilirsiniz.


KOVA: (21 Ocak-19 Şubat)
Zorlu etkiler altında bulunabileceğiniz bir gün. Huzursuz bir ruh yapısına sahip oluşunuz meslek yaşantınızı ve evinizi negatif etkileyebilir.


BALIK: (20 Şubat-20 Mart)
İletişim konularında oluşacak yanlış anlamalara karşı dikkatli olmalısınız. Maddi konularda oldukça şanslı bir gündesiniz.


 


www.superbahis.com
www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır