kapat
17.09.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

www.ekdilamerica.com
Dünyadan
Spor
banner
Magazin
Kampüs
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 
Amerikalı işadamları bin Ladin'i ölü veya diri getirecek olana 1 milyar dolar ödül verecek
İntikam yemini

Bir grup Amerikalı işadamı, Rambo'nun Afganistan'daki maceralarını konu alan "Rambo 3" filmi gibi bir girişim başlattı: Usame bin Ladin'i ele geçirmek için 1 milyar dolarlık fon kurdu. İşadamlarının, New York Ticaret Merkezi'nde ölen dostlarının intikamını almaya yemin ettikleri belirtildi.
"Avcılar"a çağrı
İşadamları bu fonla kiralık asker toplayıp eğitecek ve Afganistan'a gönderecek. Bu müthiş avda Usame bin Ladin'i ölü veya diri ele geçirene net 1 milyar dolar verilecek. Bin Ladin'i ABD ordusu daha önce yakalarsa, 1 milyar dolar kurbanların yakınlarına bağışlanacak.
Tam ona göre
"Rambo 3"ün sahneleri hâlâ unutulmadı. Sylvester Stallone, Afganistan'da rehin tutulan Albay Trautman'ı kurtarmak için müthiş bir operasyon düzenlemişti...


Kod adı Asil Kartal
Washington, terör üslerine saldırı için düğmeye bastı ve Ladin'e gözdağı verdi: ABD'nin öfkesine hazır ol. Amerika, Usame bin Ladin'in Afganistan'daki terör kamplarını vurmak için harekete geçti. Operasyona "Asil Kartal" adı verildi.

En yakın adamı bir suikastçı
Usame bin Ladin'in babası dolar milyarderi bir müteahhit. Tam 54 kardeşi var.Taliban lideri Molla Ömer'in damadı. Biri Suriyeli, ikisi Suudi ve biri de Yemenli 4 karısı ile Afgan dağlarında yaşıyor.

131 Türk'ten haber yok
Dışişleri Bakanlığı bugüne kadar kayıp başvurusu yapılan 457 Türk'ten 326'sına ulaşıldığını bildirdi. Henüz haber alınamayan 131 kişiye ilişkin çalışmaların yetkililerce aralıksız sürdüğünü kaydetti.

Albayrak ekibinden şok itiraf
Albayrak sanıkları İstanbul DGM'ye belediye ihalelerinde çevrilen dolapları tek tek anlattı. İşte itiraflar:Yeterlilik sağlamak için traktör ve bisikletler bile taşıma aracı gösterildi.

Amerikalılar'dan talep gelmedi
Başbakan Bülent Ecevit: 'ABD, Afganistan operasyonunda kullanmak üzere Malatya ve Diyarbakır havaalanlarını istemedi'.Başbakan Bülent Ecevit, ABD'den, Malatya ve Diyarbakır havaalanlarının kullanılması konusunda bir talep gelmediğini söyledi.

Petrol bilmecesi
ABD, kendisine meydan okuyan teröre savaş açarken, olası çatışmaların petrol fiyatları üzerindeki etkisi korkutuyor. Fiyatlardaki yüzde 30 artış, Türkiye'ye 1 milyar dolarlık ek maliyet getirecek.

Karadeniz'de deprem
Samsun'dan Trabzon'a şok. Salazar'ın 2 hediyesi ile Samsunspor, Trabzon'da tarihinde ilk kez kazandı. Ertuğrul ve Mehmet Yılmaz'ın golleri Avni Aker'deki 20. randevuda Samsun'u güldürdü.

DGM'ler ana göreve dönecek
"DGM'ler kuruluş amacının çok dışına çıktı. Yeniden yapılanmaları kaçınılmaz".Türk, DGM yasasının en kısa sürede değişeceğini bildirdi ve yeni kapsamı şöyle özetledi: "DGM, Anayasa'da belirtilen göreve dönecek..." Yavuz DONAT

GÜNÜN İÇİNDEN

Vatandaş yurda döndü
Yanlış tedavi 11 yılını yedi
Ak saray'ı vuracaklarmış

POLİTİKA

Ülkücüler, MHP'li Bakan Bal'a kızdı
Menderes'e sönük anma
Gümrükte ahlak yasası

EKONOMİ

ABD'li havayolları: Batıyoruz
Show'a terör gölgesi
NY Times'tan övgü
Vergide kriz sinyali
Çiftçi borcuna 6 taksit

SPOR

İki gözüm
İnter zor sıyrıldı
Alın size lider
Durmak yasak
Sanal meydan okuma
Porsche'den Smart'a


www.superbahis.com

Dolar
Mark
Altın
Euro
Borsa
1.493.000
703.000
97.000.000
1.378.486
7.937

Adana
Afyon
Ankara
Antalya
Bursa
D.Bakır
Edirne
32/23
28/10
27/11
30/21
30/12
34/15
31/16
Erzurum
İstanbul
İzmir
Manisa
Samsun
Trabzon
Van
24/01
27/18
28/20
31/16
27/17
23/16
25/09


Milli Piyango
Sayisal Loto

11-18-35-36-41-47


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır