kapat
17.09.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

www.ekdilamerica.com
Dünyadan
Spor
banner
Magazin
Kampüs
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

ASTROLOJİ


KOÇ: (21 Mart-20 Nisan)
Yeni Ay, bugün mesleki sorunların ve sağlık konularının ön planda olabileceğini belirtiyor. Zihinsel aktivitenizden rutin işlerinizi düzenlemede faydalanabileceğiniz görülüyor. Ruhsal gerginlik sağlığınızı hassaslaştırabilir.


BOĞA: (21 Nisan-20 Mayıs)
Bugün sevgi konusunda arzu ettiğiniz gelişmeleri gerçekleştirebilirsiniz. Yaratıcılığınızı ortaya koyabileceğiniz konuların ilginizi çekebileceği görülüyor. Spekülasyona duyduğunuz ilgiyi dengede tutmak zarar görmenizi engelleyecektir.


İKİZLER: (21 Mayıs-21 Haziran)
Aile yaşantınızda geçmişten kaynaklanan bazı problemler tekrar ortaya çıkabilir. Bunları tek başınıza çözümlemek isteyebileceğiniz bir gündesiniz. Özel yaşantınızın bu durumdan olumsuz etkilenmemesi için sorunlarınızı paylaşmalısınız.


YENGEÇ: (22 Haziran-22 Temmuz)
Başak'taki Yeni Ay, iletişimde rahatlama getiriyor. Bugün eğitim konularında yenilik yapabilir, yazılı ve sözlü iletişimle kısa seyahatlerin yoğun olabileceğini gözleyebilirsiniz. Ticari bağlantılarınızın sonuçları olumlu olacak.


ASLAN: (23 Temmuz-23 Ağustos)
Parasal konularda yenilikler yapıp kararlarınızı olumlu yönlendireceğiniz bir gün. Akrabalarınızdan bazıları size maddi konularda destek olabilir. Eşiniz ve ortağınızla kurabileceğiniz olumlu iletişim sorunlarınızı paylaşmanızı kolaylaştıracaktır.


BAŞAK: (24 Ağustos-23 Eylül)
Yeni Ay birçok konuda girişim yapma isteğine neden oluyor. Ay'ın Güneş'le birleşmesiyle kendinizi duyarlı ve heyecanlı hissedebilirsiniz. Bu durum iletişim ve yaratıcılık gerektiren konularda yenilik yapma isteği içine girmenizi sağlayabilir.


TERAZİ: (24 Eylül-23 Ekim)
İç gerilimleriniz yüzünden sıkıntılı anlar geçirebilirsiniz. İçinizde genel bir huzursuzluk duygusu yaşayabilir ve sorunlarınızdan kaçabilirsiniz. Sizi bu durumdan kurtaracak güzel gelişmeler sosyal yaşamınızda veya aşkta gündeme gelebilir.


AKREP: (24 Ekim-22 Kasım)
Kendinizi organize çalışmalarda ve arkadaş çevrenizde rahat hissedebileceğiniz bir gün. Liderlik yeteneğinizi ortaya koyarak çevrenizin takdirini kazanabilirsiniz. Aşkta idealist fakat biraz fazla özgürlükçü bir tutumunuz olabilir.


YAY: (23 Kasım-21 Aralık)
Bugün Başak'ta doğan Yeni Ay, kendinizi toplumda gösterme isteğinizin ağır basacağını işaret ediyor. Meslek yaşantınızda çalışkanlığınızla ve diplomasi yeteneğinizle dikkat çekeceksiniz. Otoritelerle iyi ilişki kurabilirsiniz.


OĞLAK: (22 Aralık-20 Ocak)
Tatil ve seyahat planları yapmak için hevesli olabileceğiniz bir gün. Yabancı kültürlere duyduğunuz ilgi bu konularla ilgili araştırma ve girişim yapma isteğine neden olabilir. Dini ve felsefi konulara kendinizi yakın hissedebileceğiniz görülüyor.


KOVA: (21 Ocak-19 Şubat)
Duygusal yoğunluğunuzun yüksek olacağı bugün, alacak verecekle ilgili konularda gerilim yaşayabilirsiniz. Ailenizin kaynaklarıyla ilgili ortak kararlar alabileceğiniz bir gün. Hukuksal konularda olumlu gelişmeler gözleyebilirsiniz.


BALIK: (20 Şubat-20 Mart)
Başak'ta doğan Yeni Ay, ikili ilişkilerin sizin için vazgeçilmez olduğunu vurguluyor. Eşiniz ve ortağınızla birbirinize yakın olabilir ama zaman zaman duygusal iletişimsizlik yaşayabilirsiniz. Organize çalışmalarda birbirinize destek olmanız mümkün.


 


www.superbahis.com
www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır