kapat

17.05.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Superonline
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
ReklamEvi
Oy kullanmasın diye el kesiyorlar
Sierra Leone'de Devlet Başkanı halka, "Gelecek sizin elinizde. Bu ellerle oy vereceksiniz" deyince, asilerin lideri herkesin ellerinin kesilmesi emrini verdi.
Cannes ateşlendi
Uluslararası Cannes Film Festivali dün çiçek açtı. Kendi dallarında verilen ödülü almak için kente gelen porno yıldızları plajları ısıttı.
Sakarin aklandı
Tatlandırıcı madde sakarin kanser yapan maddeler listesinden çıktı. ABD hükümetinin listesine alkol ve pasif sigara içiciliği eklendi.
Ağca: İyi ki doğdun Papa
Meryem Ana'nın Portekiz'in Fatima kentinde üç çoban çocuğa görünerek verdiği sırlardan 3'üncüsünün Papa suikastı olduğunun açıklanması cezaevindeki Mehmet Ali Ağca'ya yaradı.
Türkler Eurovision sitesini "hack" etti
EUROVISION'UN internet sitesi bir Türk'ün saldırısına uğradı. Eurovision şarkı yarışması hakkında bilgi edinmek için "http://www.eurovision.org" adresini tıklayanlar bir sürprizle karşılaştılar.
Clinton'a 14.5 milyarlık hediye
Amerika Başkanı Bill Clinton'a geçen yıl aralarında bir takım elbise, bir saksafon ve golf sopalarının da yer aldığı toplam 23 bin 600 dolar (14.5 milyar TL) değerinde hediye verildiği açıklandı.
Korkunc infaz
Haraç isteyen gerillaların taktığı kolye bombadan kurtulmak için polisi arayan kadın, bomba uzmanıyla birlikte can verdi.
Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır