kapat

17.05.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Superonline
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  T¸rkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
KOÇ: (21 Mart-20 Nisan) Nedenini belirleyemediğiniz sıkıntılarınız yüzünden bocalamalar yaşayabilirsiniz. Bilinçaltı dürtülerinizin sizi yönlendirebileceği bugün, ikili ilişkilerinizde dikkatli karar vermelisiniz.
BOĞA: (21 Nisan-20 Mayıs) Kova'daki Uranüs'ün burcunuzdaki Jüpiter, Satürn, Venüs ve Akrep'teki Ay'la sert açısı nedeniyle, ikili ilişkilerinizde zorluk yaşayabilirsiniz. Zaman zaman duygusal çıkışlarda bulunabilirsiniz.
İKİZLER: (21 Mayıs-21 Haziran) Günlük işlerinizi yoluna koyarken aşırı kuruntulu ve enerjik davranabileceğiniz bir gün. Kaza ve yaralanma olasılığına karşı dikkatli olmalısınız.
YENGEÇ: (22 Haziran-22 Temmuz) Romantik yaşantınızda sizi hem mutlu hem de huzursuz edebilecek gelişmeler karşınıza çıkabilir. Yapacağınız tartışmalar sevginize katkıda bulunabilir, ölçülü kıskançlığınız sayesinde mutlu olabilirsiniz.
ASLAN: (23 Temmuz-23 Ağustos) Bugün Akrep'teki Ay'ın etkilerini güvenliğiniz ve yaşadığınız yerle ilgili konularda hissedebilirsiniz. Düşüncelerinizde olumlu değişimler gözlenebilir. Ailenizin üstüne fazlasıyla düşebilirsiniz.
BAŞAK: (24 Ağustos-23 Eylül) Boğa'daki Jüpiter, Satürn ve Venüs'ün olumlu etkileri kendinizi ödüllendirme isteğinizi güçlendiriyor. Çevresel şartları kolaylıkla değerlendirebileceğiniz bugün iletişim yeteneğinizden yararlanabilirsiniz.
TERAZİ: (24 Eylül-23 Ekim) Maddi konularda hızlı gelişmelerle karşılaşabileceğiniz bir gün. Bugün kaynaklarınızı kontrol etmekte başararılı olabilirsiniz, beklenmedik para hareketleri bütçenizi destekleyebilir.
AKREP: (24 Ekim-22 Kasım) Burcunuzdaki Ay, ruhsal açıdan sizi destekliyor. Kendinize ve sevdiklerinize biraz daha objektif bir gözle yaklaşmaya çalışmalısınız. Yapmak istediğiniz yenilikler için motivasyonlarınız oldukça yüksek.
YAY: (23 Kasım-21 Aralık) Duygularınızın hassas olacağı bugün, çevrenizden fazlasıyla etkilenebileceğiniz görülüyor. İçsel dünyanızın zenginliği sizi olumlu yönlendirebilir.
OĞLAK: (22 Aralık-20 Ocak) Enerjinizi idealist çalışmalarınıza yönlendirmek isteyebileceğiniz bir gün. Fikirlerinizi uygulayabileceğiniz projelerde yer almak sizi mutlu edebilir. Maddi desteğe ihtiyaç duyabileceğiniz bugün, yardım görebilirsiniz.
KOVA: (21 Ocak-19 Şubat) Meslekte sert çıkışlar gösterebileceğiniz bir gün. Duygularınıza hakim olamamak yüzünden arkadaşlarınızla tartışmalar yaşayabilirsiniz. Bugün kişisel isteklerinizi gerçekleştirebilirsiniz.
BALIK: (20 Şubat-20 Mart) Akrep'teki Ay'ın burcunuza rahat açı yapacağı bugün, etrafınızla barışık olabilir, yabancı ortamlarda kendinizi rahat hissedebilirsiniz. Çıkmak istediğiniz seyahatlere çıkabilirsiniz.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır