kapat

25.04.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
microbanner
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Fatih Terim kalıyor
G.Saray'dan ayrılıp ayrılmayacağı tartışılan başarılı hocanın, "Gelecek yıl Avrupa Şampiyonluğu'nun en büyük adayıyız" demesi kalma sinyali olarak yorumlanıyor.

G.Saray'daki bütün gelişmeler ve teknik direktör Fatih Terim'in son dönemdeki birçok açıklaması başarılı hocanın gelecek sezon da takımda kalacağını gösteriyor. Camia, "Fatih Hoca kalacak mı?" sorusuna hala net bir yanıt bulmuş değil, ancak Terim'e yakın çevreler deneyimli teknik adamın çok iyi bir G.Saraylı olduğunun altını çizerek, "Ayrılacak olsa, bunu bir an önce yönetime söyler ve onları son anda zor durumda bırakmazdı. Yönetime teknik direktör arayışı için zaman verirdi" diye konuşuyorlar.

Terim'e büyük onur
Terim'in son dönemdeki açıklamalarında da kalma eğilimi ağırlık kazanıyor. Bunların en önemlisi, "Seneye Avrupa Şampiyonluğu'nun en büyük adayıyız" sözü... Telsim ile yapılan anlaşma sırasında Cem Uzan'ın, "Terim'e söz verdim. Önümüzdeki sene için istediği bir yıldızı ben alacağım" ifadesi de Terim'in kalmaya karar verdiğinin ve transfere başladığının ipuçları olarak yorumlanıyor.

Bu arada Terim'e Lions Kulübü Avrupa'daki başarısından dolayı dün gece bir plaket verdi.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır