kapat

25.04.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
microbanner
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
İpini kendi çekti
Beşiktaş, İstanbulspor ve Fenerbahçe'den kovulan Sergen Yalçın, gece yaşamı ve kumar tutkusu yüzünden şimdi de Galatasaray'dan dışlandı.

4. kez kovulacak gibi
Beşiktaş, İstanbulspor ve F.Bahçe'den özel yaşamındaki dengesizlikler yüzünden kovulan Sergen Yalçın, aynı gerekçeyle şimdi de G.Saray'da kapının önüne konuluyor. Denizlispor maçından önce soyunma odasında yaşanan olay bardağı taşıran son damla oldu. Milli futbolcu böylece 10 gün içinde 3. kez disiplinsizliği yüzünden Terim'le karşı karşıya kaldı.

Terim de desteğini çekti
Disiplinsiz davranışlara asla göz yummayan ve Sergen'i defalarca uyaran Fatih Terim, pazar gecesi katıldığı bir programda ilginç bir cümleyle olaya son noktayı koydu: "Ben Sergen'i aldığımızda Reha Muhtar'ın programına katılmış ve Sergen'in kalıp kalmayacağını 6 aylık performansının belirleyeceğini söylemiştim." Terim'in bu sözleri Sergen'le yollarının ayrılacağının da habercisi gibiydi.

Bario Latino'da 2 vukuat
Sergen 2 Nisan gecesi Levent'teki Bario Latino'da 03.00'e kadar eğlenmiş, bunu haber alan Terim, barı arayıp hesabı telefonla ödeyerek bir anlamda ilk uyarıyı yapmıştı. Ancak yıldız futbolcu uslanmadı. Bu kez 14 Nisan gecesi aynı barda eğlenirken G.Saray Başkanı Faruk Süren'le karşılaştı. Milli futbolcu, geçen hafta Kıbrıs'a kumar oynamaya giderek bir anlamda kendi ipini çekmiş oldu.

Milli Takım'da idmanda
Ayağındaki ezik ve belindeki ağrıyı bahane edip G.Saray idmanlarına katılmayan Sergen, Denizli maçı öncesi takımla birlikte soyunma odasındaydı. Ama Terim arkadaşlarının önünde Sergen'e "Madem belin ağrıyor, o zaman burada işin yok" dedi ve odadan çıkarttı. Maçı bitirmeden Ali Sami Yen'den ayrılan yıldız futbolcunun dün Milli Takım idmanına çıkması ise zincirin son halkası oldu.

GÖKMEN ÖZDEMİR


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır