kapat

25.04.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
microbanner
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Türkiye futbola aşık
Milli Takım'ın çiçeği burnunda ismi Mustafa İzzet, "İngiltere'de hiçbir futbolcu böyle ilgi görmez" derken Euro-2000 için de iddialı konuştu.

İngiltere'nin Leicester City takımında oynayan ve ilk kez A Milli Takım'a çağrılan Mustafa İzzet, önceki gece havaalanında 10 sterlin vize parası ödeyerek girebildiği Türkiye'de gördüğü büyük ilgi karşısında şaşkına döndü. Arkadaşlarının İngiltere'deki lakabıyla "Muzzy" (Muzi) diye çağırdıkları genç futbolcu, "Türkiye'de futbola gösterilen alaka inanılmaz. Burada bana duyulan ilgiyi görünce inanamadım. İngiltere'de hiçbir futbolcu böylesine büyük bir ilgi görmez" diye konuştu.

'Türk gibi hissediyorum'
Kendisini Türk gibi hissettiğini ve bu nedenle Türk Milli Takımı'na katılmaya karar verdiğini söyleyen Muzzy, "Takım arkadaşlarım da bana çok sıcak davrandı. Türkiye'nin Avrupa Şampiyonası finallerinde büyük şansı olduğuna inanıyorum. Türk ve İngiliz futbollarının birbirlerinden çok farklı olduğunu biliyorum. Yine de, kadroya girebilirsem, gruptan çıkabilmemiz için elimden geleni yapacağım" ifadesini kullandı.

Hakan'ın golü müthişti
G.Saray'ın Leeds'ten finalle döndüğü Leeds'teki maçta Hakan Şükür'ün attığı golü çok beğendiğini belirten Mustafa İzzet, "Yetenek isteyen bir gol attı. Ayrıca Arif'i de milli maçlardan yakından tanıyorum. Tugay'ı ise Glasgow Rangers'a gidişinden sonra duydum" dedi. Mustafa, G.Saray-Arsenal UEFA Kupası finali için de, "Avrupa'nın en güçlü iki kulübü karşılaşacaklar. Şanslar eşit gibi gözüküyor. G.Saray'ın başarılı olacağını umuyorum" yorumunu yaptı.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır