kapat

25.04.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
microbanner
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Mayruk'tan muhteşem gösteri
Yıldırım Mayruk'un defilesinde şeffaf kreasyonlar ve çıplak mankenler nefes kesti

YAZ aylarına yaklaştığımız şu günlerde ünlü modacılar ve giyim firmaları defilelerine birer birer başladı. Önce Vakko, ardından Beymen, son olarak da Yıldırım Mayruk, Swissotel'de düzenlediği defilede 2000 yaz modasını tanıttı. Ünlüler dünyasından pek çok ismin yer aldığı defilenin gündüz kuşağının ardından, gece de sosyetenin katıldığı bir gala gecesi düzenlendi. 2000 yaz kolleksiyonunu; Rebecca Adams, Nagy Kristina, Victoria Heruando, Svetlana Corbier, Natalia Kretova, Deniz Akkaya, Sema Şimşek, Deniz Pulaş ve Ebru Ürün'ün tanıttığı defilede çıplaklık ön plandaydı.

TRANSPARAN GEÇİDİ
Gündüz kuşağındaki defileye Gülşen Bubikoğlu, Fazilet Partisi İstanbul Milletvekili Nazlı Ilıcak, Gencay Gürün, Hülya Koçyiğit gibi tanınmış isimler katılırken, akşam düzenlenen galada sosyetenin bir çok ünlüsü yer aldı. Defilede göğüsleri açıkta bırakan kıyafetlerden sonra vücudu baştan başa saran transparan giysilerin resmi geçidi başladı. Yeşim Salkım'ın dans gösterisinde giydiği kıyafet büyük beğeni topladı.

Mayruk'un sihirli ellerinden çıkan gelinlikler defilenin finalinde göz kamaştırdı. Ünlü modacının 2000 yaz modellerinde göğüslere özgürlük tanınıp sütyen kullanılmayışı dikkati çekti. Davetliler, sunulan kreasyonları ve ünlü mankenleri ayakta alkışladı.

DEĞER ÖZERGÜN


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır