kapat

25.04.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
microbanner
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Yaptıklarım teminatımdır
Bahçelievler Belediye Başkanı: "Daha önceki sözlerimi nasıl yerine getirdiysem yeni dönemdeki sözlerimin de tamamını gerçekleştireceğim."

SEÇİMDEN önce; yeni bir belediye sarayı, hükümet konağı, devlet hastanesi, Şirinevler Meydanı düzenlemesi, semt pazarlarının tek merkezde toplanması ile hayvan barınak ve tedavi merkezi yapımı için söz verdiğini hatırlatan Bahçelievler Belediye Başkanı Saffet Bulut, "Bunların bazıları tamamlandı, kalanlar da tek tek hayata geçecek" diyor. Geçmiş dönemde verdiği sözlerin tamamını gerçekleştirdiğinin altını çizen Bulut, "Yaptıklarım yapacaklarımın teminatıdır" diye konuşuyor.

Meydan düzenleme işinin tamamlandığını, semt pazarları için kamulaştırma çalışmalarının sürdüğünü, hayvan tedavi ve barınak merkezi projesinin ihale edildiğini söyleyen Bulut, çalışmalarını ve hedeflerini şöyle sıralıyor:

DEV ALTGEÇİT YAPTIK
Yenibosna Ahmet Yesevi Caddesi'ndeki alt geçit ve kollektör inşaatı en büyük icraatlarımızdan birisidir. Şu anda bağlantı yolları ve çevre düzenleme çalışması devam ediyor. Hizmete girdiğinde Şirinevler trafiğinde önemli ölçüde rahatlama sağlanacaktır.

3.5 TRİLYONLUK YATIRIM
Belediye olarak 2000 yılı yatırım tutarımız 3 trilyon 346 milyar 284 milyon liradır. Bu harcama ile belediye hizmet binalarının onarımı, meydan düzenlemeleri, yaya alt ve üst geçitlerinin yapımı gerçekleştirilecektir. Bütün bu projeler seri şekilde tamamlanacaktır.

ALTYAPI İŞLERİ SÜRECEK
Yeni dönemde ayrıca; Mahmutbey ve mezbaha yolu altgeçiti, Mahmutbey Yolu ve Fetih Caddesi altgeçiti, Şirinevler-Tavukçu Deresi pis su ve yağmur suyu kollektörü hayata geçirilecektir. Tüm bunlar Bahçelievler için hayati derecede önemli projelerdir.

YENİ DÜZENLEME
İlçemizin şu andaki en önemli sorunu trafik düzenlemesidir. Belediye olarak bu konuya büyük önem veriyoruz. Başlattığımız trafik düzenleme çalışmaları yeni dönemde de hızla sürecektir. Trafiğin soluk alması için her türlü tedbiri hayata geçireceğiz.

BÜYÜKŞEHİR YARDIMI
Büyükşehir Belediyesi ile iyi ilişkiler içindeyiz. Yardım konusunda sözler aldık. Bu yardımları aldığımızda projelerimizi daha hızlı bir şekilde tamamlayacağız.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır