kapat

25.04.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
microbanner
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Polis kaza yaptı PKK'lıyı kaçırdı!
Emniyet'e götürülmek üzere ekip otosuna bindirilen PKK'lı terörist, aracın kaza yapması üzerine kaçarak kayıplara karıştı

İSTANBUL Emniyet Müdürlüğü İstihbarat Şube ekipleri, bir ihbarı değerlendirerek Sultanbeyli'de operasyon başlattı. Operasyonda PKK'lı olduğu belirlenen bir kişi yakalandı. Cemil kod adlı terörist elleri kelepçelendikten sonra şubeye götürülmek üzere ekip otosuna bindirildi. Arcak ekip otosuna saat 12.30 sıralarında Sultanbeyli Bayburt Caddesi'nde ismi açıklanmayan bir ehliyetsiz sürücünün kullandığı 34 BGJ 49 plakalı araç arkadan çarptı.

Araçtaki 2 polisin yaralandığı kazada yaşanan karışıklığı fırsat bilen terörist kaçarak kayıplara karıştı. Kazada yaralanan iki polis ise çevreden yetişen vatandaşlar tarafından hastaneye kaldırıldı. Polis memurları, ayakta tedavi edildikten sonra taburcu oldu.

DEMİRCİLER ARANDI
Kazanın ardından olay yerine gelen ekipler, firari teröristin yakalanması için operasyon başlattı. Özellikle çevredeki demirci dükkanlarını birer birer arayan polis, firari teröristin kelepçeyi açtırmak için demirci dükkanlarına gelebileceği ihtimalini gözönünde bulunduruyor.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır