kapat

25.04.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
microbanner
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Canlı yayında ölüme az kala
Canlı yayınlanan "Şahane Pazar" programında ölüme ramak kaldı.

Süheyl ve Behzat Uygur kardeşlerin sunduğu eğlence programının yarışma bölümünde, 22 yaşındaki Kenan Coşkun, sürat teknesi ödülünü kazanabilmek için cam havuzun içinde nefesini tutma rekoru denedi. Ancak Coşkun, canından olmaktan son anda kurtuldu. 'Su bayılması' geçiren Coşkun, havuzun içindeki son 10 saniyeyi ve kendisini kimin kurtardığını hatırlamıyor.

UYGURLAR PANİKLEDİ
Uygur kardeşler ile programa konuk olarak katılan Gülben Ergen, bayılan genci görünce şok oldu. Stüdyodaki izleyiciler arasında da panik başladı. İşte bu anda canlı yayın kesildi. 10 dakika sonra yayına dönüldü ve Kenan Coşkun'un durumunun iyi olduğu açıklandı.

Program yapımcısı Cemile Pınar, Şahane Pazar ekibi olarak yarışmanın programdan çıkartılması konusunu tartıştıklarını söyledi. Pınar, "Biz yarışmalarda insanların eğlenmesini istiyoruz. Ama insanlar hırs yapıyor" dedi. Coşkun'un rekorunun da tehlikede olduğunu belirten Pınar, "Havuzdan kendisinin çıkması gerekiyordu. Ama çıkamadı" diye açıkladı.

SU BAYILMASI NEDİR?
Prof. Dr Maide Cimşit, yarışmacı Kenan Coşkun'un başına geleni şöyle açıkladı: "Su bayılması, genelde dalgıçlarda görülür. Beyin oksijensiz kaldığında kişi baygınlık geçirir. Hemen müdahale edilmezse boğulabilir. Oksijen ve suni solunum gerekir. Bu tür yarışmalarda kişinin sağlık kontrolünden geçirilmesi zorunludur."

Öge DEMİRKAN


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır