kapat

25.04.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
microbanner
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Maç bahane tatil şahane
Herkes nefesini tutmuş 17 Mayıs'ı beklerken; turizm şirketleri 12 bin Türk'ü Danimarka'nın başkenti Kopenhag'a taşımak için kolları sıvadı.

Çeşitli tur alternatifleri sunan turizm şirketleri, bütçesi sınırlı olanlar için günlük, imkanı bol olanlar için de 4-5 günlük organizasyonlar hazırladı. Günübirlik programlarda sabahın erken saatlerinde Türkiye'den Kophenag'a doğru yola çıkılacak. Maça kadar şehir turu yapılacak, maçtan sonra ise dönüşe geçilecek. Günübirlik turların fiyatları 399 dolardan başlıyor. Yıllık iznini final tarihine denk getirmeye çalışan birçok kişi ise birkaç günlük turları tercih ediyor. Genellikle 4 gece 5 gün olan bu programı genelde çocuklu aileler tercih ediyor. 4-5 günlük turların ücreti ise 990 dolardan başlıyor. Hızlı gece hayatı ile ünlü Kopenhag'da finali renklendirmeyi düşünen çapkınlar ise iki gecelik organizasyonlara rağbet ediyorlar. Maçın coşkusundan sonra Danimarkalı güzel kızlarla vakit geçirmeyi planlayan çapkınlarımız, fiyatları 800 dolardan başlayan programlara yöneliyor.

Tur fiyatlarını belirleyen en önemli etken ise otel fiyatları. Otellerin konforuna göre fiyat artıyor. Türkiye'de turizm şirketleri arasında büyük bir rekabet yaşanırken İngiliz ve Türk şirketleri arasında da otel rezarvasyonu ve oda kapma yarışı son sürat devam ediyor.

Öge DEMİRKAN


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır