kapat

25.04.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
microbanner
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Dehşet anı
Aşırı hız yapan tanker sürücüsü, otobanı cehenneme çevirdi Tankerin çarptığı araçlardan birinin sürücüsü diri diri yandı

TRABZON'DA bir akaryakıt tankerinin 6 araca çarpmasıyla meydana gelen zincirleme kazada, bir kişi yanarak yaşamını yitirdi, 3 kişi yaralandı. Tankerin dolu olan deposunun patlamaması ise büyük bir faciayı önledi.

Rize'den Trabzon yönüne giden Vedat Bakır yönetimindeki 61 ER 917 plakalı mazot yüklü tanker, Karayolları mevkiinde, aşırı hız nedeniyle kontrolden çıkarak önündeki araçlara arkadan çarptı. Galip Şişman'ın kullandığı 61 T 0065 plakalı taksiyi önüne alarak yaklaşık 100 metre sürükleyen tanker, bu sırada Süleyman Bozali'nin kullandığı 61 EK 917 plakalı otomobili de altına aldı. Ardından sürücüleri henüz belirlenemeyen 28 Af 362, 34 SEY 37, 61 T 0029 ile plakası belirlenemeyen bir otomobile daha çarpan tanker bariyerlere çarparak durabildi. Çarpmanın etkisiyle çıkan kıvılcımlar yüzünden tanker ve 61 T 0065 ile 61 EK 917 plakalı otomobiller yanmaya başladı. Olaya Trabzon Belediyesi itfaiye ekiplerinin yanısıra, Trabzon Havalimanı Yangın Söndürme ekipleri aynı anda müdahale etti. Tankerin ilk çarptığı araçta bulunan Galip Şişman yanarak yaşamını yitirdi. Bu sırada yanmakta olan diğer araçta bulunan ve hafif yaralanan 3 kişi Trabzon'un çeşitli hastanelerinde tedavi altına alındı.

Murat KABAN


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır