kapat

25.04.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
microbanner
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
İlk merhabası elveda oldu
Kanser hastası Gavin'in tek dileği, doğacak bebeğini görmekti. Sezaryenle erken doğumu seçen eşi sayesinde bebeğini gördü ve huzur içinde gözlerini yumdu

KANSER hastası Gavin Moon'un ölmeden önce yaşadığı dram, İngiliz halkını gözyaşlarına boğdu. Moon ve ailesinin filmlere konu olacak hikayesi şöyle gelişti: Mutlu bir birliktelik sürdüren Gavin ve karısı Angela, geçen yaz bir bebek sahibi olmaya karar verdi. Sonunda beklenen oldu ve Angela hamile kaldı. Bu mutlu haberi alınca sevinçten havalara uçan müstakbel baba Gavin, sadece birkaç gün sonra sağlık kontrolü için gittiği hastanede öğrendiği acı gerçekle yıkıldı. Gavin, kanser hastasıydı ve ölüm onun için kaçınılmazdı. "En azından bebeğimi 1-2 ay görürüm" diye düşündü ama o kadar bile vakti kalmamıştı.

SADECE BİR KERE GÖREBİLDİ
DOKTORLAR doğuma kadar yaşamasının imkansız olduğunu söylüyordu. Gavin'in tek isteği ise doğacak çocuğunu bir kez olsun görmek, kokusunu içine çekmekti. Sonunda Angela, kendisinin ve bebeğinin hayatını riske sokup, sezaryenle erken doğum yapmak istediğini söyledi. Doğum Gavin'in yattığı hastanede gerçekleşti. Angela doğumdan iki saat sonra bebeğini alarak kocasının odasına gitti. Gavin, kızını kucağına alıp doyasıya öptü. Sonra kulağına "Ben senin babanım, hatırladın mı?" diye fısıldadı. Bu çocuğunu ilk ve son görüşü oldu. Çünkü Gavin, sadece 3 gün sonra hayata veda etti.

DIŞ HABERLER


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır