kapat

14.06.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
micro
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Uğur ve yeni ailesi
Türkiye'deki 330 "Koruyucu Aile"den biri olan Aylin ve Cengiz Çevik çifti, ilk çocuklarının doğumuna 3 ay kala, yuvadan 6 yaşında bir çocuk alarak onun bakımını üstlenmişler.
Yakında evlenebilirim
Geçtiğimiz hafta onur konuğu olarak katıldığı 2'inci Kadın Film Festivali nedeniyle Ankara'da bulunan ve bir hafta Ankaralı kadınlarla sohbet eden Şoray, hayatının klasikleştiğini söyledi.
Bir yastıkta tam 40 yıl!
Türkan ve Sakıp Sabancı'nın hayat ortaklığının yarın 41. yıldönümü... Kolay mı, 41 yıl aynı yastığa baş koymak; iyi günde, kötü günde, hastalıkta, sağlıkta, hep omuz omuza olmak! Kuşkusuz çok zor...
Doğumlar kontrol altında!
Ülkemizde doğum kontrolü tam olarak bilinmediği ve uygulanmadığı için, istem dışı dünyaya gelen ya da kürtajla alınan çocuk sayısı çok fazla. Oysa her türlü bünyeye uyabilen doğum kontrol metotlarıyla, hamilelikler kontrol altına alınabiliyor.
Yaşama ne kadar bağlısınız?
Ev ve iş arasında gidip gelmek, çocuklarla, ev halkıyla uğraşmaktan bıktınız mı? Aşağıdaki testi çözün, belki kendinize söyleyemediklerinizi, işaretlediğiniz cevaplar anlatır.
'Tek' kesimle 'Çok' farklı model...
Her kadının hayalidir saçının ortama, duruma ve ruh haline göre şekil alabilmesi. Yapılan imaj çalışmasıyla, tek kesimle yedi farklı modele sahip olabiliyorsunuz.
Yorgunluğa çözümler
Hareketli bir gece geçiren ya da uykusuz kalmış kişiler ertesi gün yorgunluğun bütün izlerini yüzlerinde taşırlar. Aşrı makyaj ve koyu renklerde ki fondötenler ise yorgunluğu daha da belirginleştirir.
SEDA KAYA GÜLER
Komşumun hayal kırıklığı

Geçen gün, sabah yürüyüşümü yaparken -köpeklerimi gezdirmek amacıyla- site komşularımdan biriyle karşılaştık. Aslında o beni durdurdu ve konuşmak istediğini söyledi. Konu; köpeklerdi, daha doğrusu köpeklerin kakaları. Her sabah yürüyüşe çıktığını, ortalığın köpek ve de kedi kakasından geçilmediğini, bundan çok rahatsız olduğunu ve ne yapmak gerektiğini sordu.
BUKET UZUNER
Pullarla Dünya Yolculuğu

Sokakta görseniz dikkatinizi bile çekmeyecek insanlardan biri, ama işinin başına geçtiğinde onu gözden kaçırmanız olanaksız. Hani işi ne olursa olsun, işini yaparken devleşen sıradan insanlardan o. Hani bu yüzden fena halde sıradışı olanlardan...

Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır