kapat

14.06.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
micro
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Beze
Malzemesi
* 2 su bardağı iri dövülmüş fındık
* 1 su bardağı pudra şekeri
* 5 adet yumurtanın akı
* 1 fincan un
* 1 fiske tuz
* Bir miktar kakao

HAZIRLANIŞI
Bir kaseye 2 su bardağı iri dövülmüş fındıkları, 1 su bardağı pudra şekerini ve 1 fincan unu alıp, harmanlayalım. 5 adet yumurta akını, bir fiske tuz ile kar gibi olana dek çırpalım. Yumurta aklarını kaseye ilave edip, karıştıralım. Fırın tepsisine yağlı kağıt serelim. Hazırladığımız hamuru sıkma torbası dolduralım. Hamuru ceviz iriliğinde sıkalım. Bezeleri ılık fırında pembeleşene dek pişirelim. Soğutarak, tepsiden alalım. Üzerine kakao serpiştirip, servis yapalım.

Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır