kapat

14.06.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
microbanner
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
KOÇ: (21 Mart-20 Nisan) Evinizde hobilerinizle ilgilenmek ve ailenizle başbaşa olmak isteyebileceğiniz bir gün. Grup çalışmaları ve organizasyonlarda başarılı olabilir, fikirlerinizle dikkat çekebilirsiniz. Aşktaki şansınız, devam ediyor.
BOĞA: (21 Nisan-20 Mayıs) Bugün kısa yolculuklar gündeme gelebilir ve yakın çevrenizle iletişiminizde oldukça olumlu gelişmeler gözlemleyebilirsiniz. Yazılı ve sözlü anlaşmalardan kazançlı çıkabilirsiniz. Evinizde yenilik yapma isteğiniz artıyor.
İKİZLER: (21 Mayıs-21 Haziran) Maddi konularda gelişmeler bekleyebileceğiniz bir gün. Kaynaklarınız konusunda karar vermek ve akılcı yatırımlar yapmak isteyebilirsiniz. Aşk yaşantınızdaki hareketlilik devam ediyor. Bir an önce karar vermeniz gerekiyor.
YENGEÇ: (22 Haziran-22 Temmuz) Yeni ay burcunuzda ve sizi oldukça duyarlı ve hassas kılıyor. Bugün kişisel girişimleriniz konusunda cesaretli olabilir, yalnızca sizi ve ailenizi ilgilendiren konularda yenilikler yapmak isteyebilirsiniz. Maddi konulara dikkat.
ASLAN: (23 Temmuz-23 Ağustos) Duygusal bakımdan kendinizi yalnız ve mutsuz hissedebileceğiniz bir gün. Yaratıcı düşüncelerinizle oyalanabilir, kendinizi ruhsal yönden geliştirme yoluna gidebilirsiniz. Sağlığınıza daha çok özen göstermelisiniz.
BAŞAK: (24 Ağustos-23 Eylül) Katılabileceğiniz arkadaş toplantıları ve grup çalışmalarında yeni insanlarla tanışabileceğiniz bir gün. Yaratıcı fikirlerinizle projelere destek verebilir ve çalıştığınız grup adına konuşmalar yapabilirsiniz. Çevreniz sizi destekliyor.
TERAZİ: (24 Eylül-23 Ekim) İş yaşantınızda oldukça yoğun bir tempoda çalışabileceğiniz bir gün. Sorumluluklarınızdaki artışla birlikte ilerde lehinize olacak yeni anlaşmalar ve iş bağlantıları da gündeme gelebilir. Disiplini elden bırakmayın.
AKREP: (24 Ekim-22 Kasım) Kendinizi yabancı ortamlarda rahat hissedebileceğiniz ve ufuklarınızı geliştirmek için fırsatlar bulabileceğiniz bir gün. Yeni konular ve kültürlerle yakından ilgilenebilir, eğitim amaçlı yolculuklar planlayabilirsiniz.
YAY: (23 Kasım-21 Aralık) Duygusal bakımdan oldukça yoğun olabileceğiniz bir gün. Ortak yatırımlar ve hisseli paralar konusunda yenilikler yapmak isteyebilirsiniz. Cinsel yaşamınızda gizli kalmasını istediğiniz konularla uğraşabilirsiniz.
OĞLAK: (22 Aralık-20 Ocak) İkili ilişkilerinizde ve ortaklıklarınızda yeniliklere açık olacağınız bir gün. Ortaklaşa çalışmalar ve işbirlikleri gündeminizi oluşturabilir. Yeni anlaşmalara imza atmadan önce hesaplarınızı iyi yapmalı ve tutarlı davranmalısınız.
KOVA: (21 Ocak-19 Şubat) Günlük işlerinizde yüklerinizin artabileceği ve yeni sorumluluklar alabileceğiniz bir gün. İş yerinizde yeni düzenlemeler yapmak isteyebilir, orjinal düşüncelerinizi uygulamaya koyabilirsiniz. Tatile ihtiyacınız var.
BALIK: (20 Şubat-20 Mart) Yaratıcılığınızı ortaya koyabileceğiniz çalışmalar ve hobilerinizle ilgilenmek için uygun bir gün. Sosyal yaşamınızdaki aktivite sizi mutlu edebilir ve kendinize olan güveninizi arttırabilirsiniz. Risk almaya meyillisiniz.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır