kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
25 Nisan 2009, Cumartesi
Sabah
 
Haberler Spor Günaydın Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Günaydın Cuma Cumartesi Pazar Emlak Buzz
 
24 Saat
24 Saat
Bülbül'ün defilesinin dekoru da koleksiyonun ismi gibi makaralardan oluşacak.

Deriden masallar anlatıyor

23.04.2009
Tasarımcı Simay Bülbül'ün yeni koleksiyonu, Deri Tanıtım Grubu'nun da desteğiyle düzenlenen defilede 'Makaralardan Kopardığımız Masallar' adlı koleksiyonunu ile modaseverlerle buluşacak..
Simay Bülbül, Türk moda tasarımının yeni kuşak temsilcilerinden. Daha çok triko ve deri üzerine çalışan Bülbül, deri üzerine kendi markası olan ilk tasarımcımız da aynı zamanda. Bülbül, Türk derisinin yurtiçi ve yurtdışında tanıtımı için çalışan Deri Tanıtım Grubu ile birlikte, yepyeni bir projeyi hayata geçiriyor. Deriyi farklı kumaşlarla beraber kullanarak gelinlikten şık gece elbiselerine kadar farklı tasarımlar yapan Bülbül'ün 'Makaralardan Kopardığımız Masallar' adlı koleksiyonu, pazartesi günü düzenlenecek defilede tanıtılacak. Bülbül, Garajistanbul'da gerçekleşecek defile için "Biz sokaktan beslenen tasarımcılar daha sanatsal bir sunum istedik," diyor. Bu teatral şov için Garajistanbul'a makaralı bir dekor yapılacak, mankenler düz bir podyumda yürümek yerine koreografi eşliğinde izleyicilerin karşısına çıkacak. Defileyi, bilet satın alan herkes izleyebilecek.

MARKA İÇİN TASARIMCI ŞART
Bülbül, Türk derilerinin dünyanın en iyi malzemelerinden olmasına rağmen deriye yönelen tasarımcı sayısının azlığından yakınıyor. "Oysa Türk derisinin dünyada daha çok tanınması için marka çıkarmamız lazım. Bunun için de deri tasarımcıları yetişmeli," diyen Bülbül, gençleri deriye yönlendirmek için seminerlere katılıyor. Deri Tanıtım Grubu Bülbül'den sonra gelecek vaat eden farklı isimlere de destek verecek.
Haberin fotoğrafları