kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
15 Nisan 2009, Çarşamba
Sabah
 
Haberler Spor Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Magazin Sağlık Televizyon Yazarlar Kültür Sanat
 
24 Saat
24 Saat
Levent İnanır yeni açtığı meyhanesinde ortağı Hasan Yalçın ile poz verdi.

Tuvalet kağıdını da sinemadan öğrendik

Öner ÖNGÜN
14.04.2009
Levent İnanır Beyoğlu'nda açtığı meyhanede iddialı açıklamalarda bulundu: Biz her şeyi sinemadan öğrendik. Çatal kaşık tutmayı, tuvalet kağıdı kullanmayı bile.....
Kadir İnanır'ın oyuncu yeğeni Levent İnanır önceki akşam Beyoğlu'nda 'Keyifhane' isimli bir meyhane açtı. Buradan çok büyük paralar kazanamayacağını bildiğini söyleyen oyuncu, Türk Sineması hakkındaki görüşlerini de sansürsüz olarak paylaştı. İnanır şunları söyledi:

* Kriz ortamında yatırım yapmak zorluyor fakat ben insanların beş liraya yapacağı bir şeyi, çevrem sayesinde üç liraya, hatır gönül ile yaptırdım.

HELAL OLSUN ONA!
* Artık ikinci bir işim var. Bundan sonra film tekliflerinde seçici olacağım, her önüme gelen senaryoda oynamayacağım, her prodüktör ile çalışmayacağım. Eskiden kötü prodüktörlerle de çalışmak zorunda kalıyorduk...

* Zaman zaman sektörümüzde sarsılmalar oldu ve ayrıca çok da kalitesiz yapımlar Türk Sineması'nda boy gösterdi. İnsanların hak etmediği projeler seyrettirilmeye çalışıldı. Bu niteliksiz işler sayesinde genç nesile hiçbir şey vermediler.

* Biz her şeyi sinemadan öğrendik. Çatal kaşık tutmayı, tuvalet kağıdı kullanmayı bile sinemadan öğrendik.

* 'Güneşi Gördüm'ü izledim ve çok beğendim. Mahsun'un çabasını kutluyorum. Helal olsun ona ki sinemaya ciddi bir boyut getirdi. Cesareti, elini taşın altına sokması ve en önemlisi, çoğu yapımda olduğu gibi yalap şap değil de itina ile bir projeyi düzenlemesi sebebi ile kendisini kutluyorum. Çok film yapılıyor ama aman ucuz olsun, basit olsun diye bakılıyor... Mahsun pahalı bir film çekti. Allah utandırmasın çok büyük risk aldı. Adam bir kere sanatçı, adam duygusal adam, helal olsun ona!