kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
7 Nisan 2009, Salı
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Haber turu

07.04.2009
Yapı Kredi'de Bayazıt başkan oldu
Yapı Kredi Bankası Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Tayfun Bayazıt seçildi. Murahhas Aza ve Genel Müdürlük görevlerine ise Faik Açıkalın'ın getirileceği açıklandı. Bankadan yapılan yazılı açıklamaya göre, Açıkalın görevine en geç 1 Mayıs'ta başlayacak. Açıklamada, murahhas aza ve genel müdürlük görevlerini sürdüren Bayazıt, bankanın sahibi olan ve Koç Holding ile Unicredit ortaklığındaki Koç Finansal Hizmetler'in İcra Kurulu Başkanlığı görevine ise devam edecek.

Avea, 3N için üç şirketle anlaştı
Avea Üst Yöneticisi (CEO) Cüneyt Türktan, Avea'nın görüntülü konuşmaya da olanak sağlayacak 3'üncü nesil (3N) konusunda, hizmet altyapısını sağlamak üzere Ericsson, Huawei ve ZTE şirketleri ile anlaştıklarını açıkladı. Türktan, anlaşmaya ilişkin, ''Avea olarak 3N teknolojisinin başlamasıyla hem altyapımızla hem sunacağımız yenilikçi ürün ve hizmetlerle fark yaratacağız'' açıklamasını yaptı. Türktan, Marmara ve Ege'de Ericsson, Orta Anadolu ve Akdeniz'de Huawei, Doğu, Güneydoğu ve Kuzey bölgelerinde ise ZTE ile anlaşıldığını belirtti.

Kayseri'nin vergi rekortmeni Boydak
Kayseri 2008 gelir vergisi rekortmenleri açıklandı. Boydak Holding Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Boydak, tahakkuk eden 1 milyon 65 bin TL gelir vergisi ile Kayseri'nin vergi rekortmeni oldu. Kayseri Vergi Dairesi Başkanı Niyazi Özkök, Boydak'ı pastırma sucuk üreticisi Nazmi İmamoğlu 978 bin TL ile ikinci, Hacı Boydak ise 922 bin 888 TL ile üçüncü sırada yer aldı. İlk 10'da Boydak ailesinden 6 isim kendine yer buldu.