kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
28 Mart 2009, Cumartesi
Sabah
 
Haberler Spor Günaydın Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Günaydın Cuma Cumartesi Pazar Emlak Buzz
 
24 Saat
24 Saat

Tombulun derdini anlamak için 45 kg. alacak

İDİL DEMİRER
27.03.2009
Avustralyalı seksi spor hocası Paul James, kilolu öğrencilerinin derdinden anlamak için üç ayda 30 kg. aldı. Hedefi ise 45 kg. almak! Peki James'in bu davranışı ne kadar doğru, spor hocalarına danıştık..
Spor salonuna gittiğinizde ilk dikkatinizi çeken kan ter içinde spor yapan öğrenciler ve muhteşem fizikleriyle arz-ı endam eden hocalar olur... Siz gelen yaz aylarını düşünüp 'Plajda ne halde olacağım?' derken antrenörler sakin bir şekilde günlük sporlarını yapıp sizi kontrol eder. Bir yandan onların nasıl olup da böyle kalabildiklerini düşünürken, bir yandan da için için onlardan 'nefret edersiniz'... İşte öğrencilerinin bu halini anlayıp "Ben onlar gibi değilim ki, nasıl onların halinden anlayayım" diyen Avustralyalı bir antrenör, öğrencilerinin derdinden anlamak için 30 kg. aldı... Hedefi ise 45 kg. almak! Üç aylık yoğun bir yemek bombardımanıyla tam 30 kg. almayı başaran 32 yaşındaki Paul James bir anda Avustralya, Amerika ve İngiltere medyasının ilgi odağı oldu. 81 kg.'lik muhteşem vücudunu aralıksız yediği kebap ve çikolatayla 'mahvetmeye' karar veren genç antrenör, bu sayede aşırı kilolu olan, yemek yemekten başka bir şey düşünmeyen ve spor yapmayı hayal bile edemeyen öğrencileri anlayabileceğini düşünüyor. Personal Trainer olarak çalışmaya başlamadan önce modellik yapan ve Melbourne'ün en gözde bekarları arasında gösterilen James, hazirana kadar kilo almaya devam edecek. Ardından ekim ayı başında yeniden kilo verme ve yoğun spor programına başlayacak. Amerikan Fox televizyonuna konuşan James, "Ben kendimi bildim bileli spor yapıyorum. Asla fazla alkol kullanmadım. Abur cuburdan hep uzak durdum. Yediklerimin kalorisine hep dikkat ettim ve ben bu halimle kilolu bir öğrenciye öğüt verirken aslında ezbere konuştuğumu fark ettim," diyor.

ARTIK HER AKŞAM BİRA İÇİYOR
James bu radikal kararın aslında kendisine çok şey öğrettiği görüşünde: "Kaslı ve güzel bir vücutla spor yapmak muhteşem. Herkes size gıptayla bakıyor. Ama kilo almaya başladığınızda spor salonunu bir yana bırakın dışarıda yürürken bile kendinizi rahatsız hissediyorsunuz. O zaman bazı şeyleri anlıyorsunuz ve gerçekten kilolu bir kişinin neler hissedebileceğini fark ediyorsunuz..." Şu an hiç spor yapmayan, her akşam bir bira içen ve sadece abur cubur ve kalorili besinlerle beslenen Avustralyalı spor hocası, bu deneyim sayesinde öğrencileriyle daha iyi iletişim kurabileceği ve onlara tavsiyelerde bulunabileceği görüşünde. Yaptığının son derece sağlıksız olduğunu ve kendine büyük zarar verdiğini düşünenler olduğu gibi "En azından içtenlikle öğrencisinin halinden anlamaya çalışmış" , "Tamamen reklam için yapıyor, başka hiçbir mantığı yok" diyenler de var...
Haberin fotoğrafları