kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
14 Şubat 2009, Cumartesi
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat
Ö. ailesinin mutlu günlerinden bir fotoğraf. Vurulduklarında 14 ve 12 yaşlarında olan Ö. ve A. daha çok küçük. Ölen eş 46 yaşındaydı.

Eşi ve 2 çocuğunu da borç cinnetiyle vurdu

Kadir ERCAN - ANKARA
13.02.2009
Kuyumcu Fikret Ö., biriken borçlarıyla bunalıma girdi. Eşi ve 2 çocuğunu vurup son kurşunu kendisine sıktı. Eşi hemen öldü, kendisi ve 2 çocuğu ağır yaralı olarak bulundu..
Başbakan Tayyip Erdoğan'ın oturduğu Keçiören Subayevleri semtinde aile faciası yaşandı. Kuyumculuk yapan Fikret Ö., borçlarını ödeyemediği gerekçesiyle karısı Ayfer, kızı Ö. ve oğlu A.'nın kafalarına birer kurşun sıktı. Sonra bir kurşun da kendi kafasına sıkarak intihar etti.

ÖĞRETMEN ORTAYA ÇIKARDI
Şok olay dün saat 12.15 sıralarında ortaya çıktı. 14 yaşındaki Ö. Ö. ve 12 yaşındaki kardeşi A. Ö. öğrenim gördüğü Subayevleri Mehmet Akif İlköğretim Okulu 6. sınıf öğretmeni Erol Öztekin, "Bu çocuklar okula gelmedi. Telefonlara da kimse cevap vermiyor. Acaba doğalgaz zehirlenmesi mi oldu" endişesiyle çocukların evine gitti. Subayevleri Mahallesi Dinç Sokak'taki eve gelindiğinde kapıyı açan olmadı. Durum polise bildirildi. Çilingir yardımıyla kapı açıldığında acı olayla yüz yüze kalındı. Aydınlıkevler Çevreli Sokak'ta Akalın Kuyumculuk'u işleten 50 yaşındaki Fikret Ö. elinde Smith Wesson marka toplu tabancayla kendi kafasına bir el ateş etmişti. Ayrıca 46 yaşındaki eşi Ayfer Ö. ile kızı Ö. ve oğlu A.'nın kafalarında da birer kurşun yarası vardı.

NEFES ALIYORLARDI...
Hemen ambulans çağrıldı. Ayfer Ö.'nün öldüğü belirlendi. Ancak çocukları Ö. ve A. ile Fikret Ö.'nün baygın halde nefes aldıkları belirlendi. Bunun üzerine Fikret ve oğlu A., Dışkapı Hastanesi'ne kaldırıldı. Kızı Ö. Numune Hastanesi Yoğun Bakım'a kaldırıldı. Kuyumcunun olayda kullandığı 38 kalibrelik toplu Smith Wesson marka tabancanın üzerindeki "T.C polis" yazısı dikkat çekti. Yapılan araştırmada silahın emekli Emniyet Müdürü Fazıl Soylu'dan satın alındığı belirlendi.
Haberin fotoğrafları