kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
24 Ocak 2009, Cumartesi
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Ak Parti Adana ve Mardin adaylarını tanıttı

Giriş Saati : 24.01.2009 14:53
Güncelleme : 24.01.2009 17:08
Yeni Haber
AK Parti, Adana merkez ve ilçe belediye başkan adaylarını tanıttı.

Seyhan Kültür Merkezi'nde düzenlenen programa katılan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Necati Çetinkaya, 6 yıl gibi kısa bir sürede Türkiye'yi Atatürk'ün gösterdiği "Muasır medeniyetler seviyesine" çıkarmak için gece gündüz çalıştıklarını söyledi.

Çetinkaya, "Bu büyük hedefe ulaşmak, babayiğitlerin işidir." dedi. AK Parti'nin hizmet anlayışını Aşık Veysel'in "Uzun ince bir yoldayız. Gidiyoruz, gündüz gece" ile Necip Fazıl Kısakürek'in "Vur dağa kazmayı Ferhat. Çoğu gitti azı kaldı" dizeleriyle anlatan Çetinkaya, iktidarın kısa sürede büyük projelere imza attığını kaydetti.

Bütün bu işlerin ülkeye büyük bir aşkla bağlı olmaktan geçtiğine işaret eden Çetinkaya, şunları söyledi: "Onlar bu sevgiden nasip almamışsa, bu işlerin altında kalkmaları mümkün değildir. Zaten olara şimdiye kadar böyle bir şey nasip olmadı. Çünkü onlar hep tepeden baktılar. Değişik metodlarla yönetime talip oldular. Fakat, artık milletimiz bu yolda gidenleri bir daha görmek istemiyor. AK Parti bir ummandır. Dereler hep denizlere doğru akar. Bu seçimde halkımız oyları ile bizleri zafere taşıyacaktır."

Programa, AK Parti Adana Milletvekileri Ömer Çelik, Ali Küçükaydın, Fatoş Gürkan, Necdet Ünüvar, Vahit Kirişci, İl Başkanı Erol Çomu, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Ali Bilici ve 15 ilçe belediye başkan adayı ile partililer katıldı.

AK PARTİ, MARDİN'DEKİ ADAYLARINI KAMUOYUNA TANITTI

AK Parti Mardin İl Başkanı Lokman Sinanoğlu, 29 Mart'ta yapılacak yerel seçimler için çalışmaları yoğunlaştırdıklarını belirterek, Mardin ve 9 ilçenin belediye başkan adaylarını kamuoyuna tanıttı.

AK Parti Mardin Belediye Başkan adayı Beşir Ayanoğlu, Ankara dönüşünde havaalanında çok sayıda partili tarafından coşku ile karşılandı. Milletvekilleri Cüneyt Yüksel, Gönül Şahkullubey ve Halit Bilgin ile Mardin'e gelen Ayanoğlu, diğer ilçe adayları ile AK Parti il binasında kamuoyuna tanıtıldı.

AK Parti Mardin İl Başkanı Lokman Sinanoğlu, Mardin'e yakışır bir belediye başkan adayı açıklandığını belirterek, hizmet için herkesin üstüne düşen görevi yerine getireceğini inandığını söyledi. Sinanoğlu, "AK Parti'nin çatısı altında hizmet etmek için aday olan arkadaşlarımızla birlikte 29 Mart seçimlerinde var gücümüzle çalışacağız." dedi.

Belediye Başkan adayı Beşir Ayanoğlu ise kendisine verilen bu görevi yerine getirmek ve Mardin halkına en iyi hizmeti yapmak için elinden gelen gayreti göstereceğini söyledi.

Ayanoğlu, "Herkesi kucaklayan sevgi, hoşgörü, birlik ve beraberlik anlayışı ile hareket eden bir hizmetin mücadelesini vereceğiz. İmar planını mutlaka hayata geçireceğiz. Bu konuda en büyük desteği katılımcı demokrasi anlayışı ile sivil toplum kuruluşlarından sağlayacağız. Vatandaşlarımızla el ele vererek yarınların güzel şehrini oluşturacağız." diye konuştu.

(CİHAN)