kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
7 Ocak 2009, Çarşamba
Sabah
 
Haberler Spor Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Magazin Sağlık Televizyon Yazarlar Kültür Sanat
 
24 Saat
24 Saat
Nurseli İdiz Atilla Pakdemir Atilla Pakdemir Can Gürzap Veysel Diker

Yıllardır öpüşürüz Paris'e mi gitsek?

Özlem AVCI
06.01.2009
'Bana Bunu Yapma' adlı oyunda Can Gürzap'la öpüşen Nurseli İdiz, aşkları Paris'te başlayan iki rol arkadaşı Halit Ergenç ve Bergüzar Korel'i kızdıracak: Hoca ile yıllardır öpüşürüz, Paris'e mi gitsek?..
Usta tiyatrocu Can Gürzap, 'Yeni insan, yeni tiyatro' sloganlı Tiyatro Diyalog'un kapılarını 'Bana Bunu Yapma' isimli oyunla açtı. Richard Baer'in yazdığı, Can Gürzap'ın yönetip oynadığı oyunda usta tiyatrocuya, Nurseli İdiz, Atilla Pakdemir ve Veysel Diker eşlik ediyor. Kendi tiyatrosunu kurduğu için çok mutlu olduğunu dile getiren Gürzap, "Umarım başarılı ve uzun ömürlü olur bir tiyatro olur. Oyunları peşi sıra hazırlamak istiyorum. İnandığım, güvendiğim ve beğendiğim kişilerle çalışmayı tercih ediyorum. Role uygun kimse yoksa; o oyunu oynamamayı tercih ediyorum. Oyunumuz 11 Ocak'ta Caddebostan Kültür Merkezi'nde sahnelenecek" dedi. 'Bana Bunu Yapma'nın oyuncularından Nurseli İdiz de, oyundaki öpüşme sahnesinin çok konuşulacağını belirterek; "Hoca ile yıllardır öpüşüyoruz. 20 yıldır aşık rolü oynuyoruz. Oyun yakınlaşması var aramızda. Yakında; Paris gezisinden sonra her şeyi açıklayacağım" dedi. İdiz'in bu sözleri aşkları Paris'te yaşayan 'Binbir Gece' dizisinin oyuncuları Bergüzar Korel ve Halit Ergenç'i akıllara getirdi.

HALİT ERGENÇ FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

BERGÜZAR KOREL FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

Nikah düşmez
Nurseli İdiz'i, kız kardeşi gibi kıskandığını belirten Can Gürzap ise, "Nurseli en çok birlikte oynadığım kadın oyuncudur. Bize nikah düşmez. Binlerce göz sana bakarken tiyatroda bir şey hissetmene imkan yok! Ama izleyiciye hissettirirsin" diye konuştu.
Haberin fotoğrafları