kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
4 Ocak 2009, Pazar
Sabah
 
Haberler Spor Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Magazin Sağlık Televizyon Yazarlar Kültür Sanat
 
24 Saat
24 Saat

Erkekler korkmayın! Silah kullanıyorum ama kimseyi vurmam

02.01.2009
Oyuncu Fatoş Kabasakal, bir oyuncunun her şeyi yapması gerektiğini söylüyor: Ata da binmeli, silah tutmayı da bilmeli. Ben de silah kullanmayı öğrendim mesela..
Güzel oyuncu Fatoş Kabasakal, Maxim dergisine verdiği röportaj için 'Tomb Raider' kılığına büründü ve birbirinden seksi pozlar verdi. Kabasakal röportajda silahla ilgili düşüncelerini de açıkladı.

FATOŞ KABASAKAL FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

* Kendiniz hakkında bilmediğimiz bir şey söyler misiniz?
Çok sert ve soğuk gözüksem de, tanıştığım insanlar birkaç sohbet sonrasında çok sıcakkanlı ve inanılmaz esprili olduğumu söylerler. Her ne kadar böyle dimdik dursam da, içimde bir çocuk var.

* Superman, Batman ve Örümcek Adam sizi akşam yemeğine davet etse, hangisini kabul ederdiniz?
Superman'i... Clark Kent haliyle de işinde gücünde biri. Birilerinin ihtiyacı olduğunda Superman olabiliyor. Her anlamda diğerlerine göre artıları var.

AVRUPAİ BULUYORLAR
* Yemekten sonra uçmayı da hayal ettiniz herhalde...
Tabii, uçmak da önemli. Yarasa gibi bir adam ya da örümcek gibi duvarlarda gezen bir adam istemem.

* Araplar Türk dizilerini çok seviyor. Sizin de oralarda fanlarınız var mı, yoksa onlar için fazla Avrupai bir görüntünüz mü var?
'Bez Bebek' dizisinden arkadaşım Tan Sağtürk gitti Dubai'ye, 'İnanılmaz tanınıyoruz orada' dedi. Evet, ben daha Avrupai tipliyim. Genelde Araplar kara kaşlı, kara gözlü, minyon tipleri sever. Uzun boylu, renkli gözlü, sarışın kızlara pek sıcak bakmıyorlar.

* Planlarınız neler?
Polisiye dizide ya da filmde oynamayı çok istiyorum. Çağan Irmak ya da Zeki Demirkubuz mesela... Onlardan birinden teklif gelirse çok güzel olur. Kadına silah çok yakışıyor bence.

* Hiç silah kullandınız mı?
Evet kullandım. Gittim öğrendim. İlk seferde o kadar korkuyorsun ki, geriye atıyor insanı.

* Attığınızı 12'den vuruyor muydunuz?
Eskaza olabiliyor. 12'ye yakın atıyordum ama tam oradan vurmak zor. Kimseyi vurmayı falan tabii ki düşünmüyorum. Öğrendim, çünkü bugün buradayız ama hayatın ne getireceğini bilmiyoruz. Özellikle bir oyuncunun ata binmeyi, silah tutmayı falan bilmesi lazım. Ne kadarını bilirse faydasına... Erkekler korkmasın, kimseyi vurmuyorum yani...

* Bir röportajınızda "Erkek, kadın için ne yapsa azdır. Benim için FB formasıyla GS tribününe girebilmeyi göze almalı" demişsiniz. Biraz abartmamış mısınız?
Erkek gerçekten de kadın için çok şey yapmalı. Evleniyorsun, yemeğini yapıyorsun, çocuk bakıyorsun, çamaşırını yıkıyorsun, yeri geliyor çalışıyorsun da... Bunların hepsini bir arada yapıp, üstüne, akşam eşin eve gelince onu güleryüzle karşılayacaksın. Çok şey yapıyoruz aslında bir erkek için.

* Çok büyük bir yönetmenden, mesela Scorsese'den film teklifi aldınız ama filmde erotik sahneleriniz var. Ne yaparsınız?
Öyle bir şey olmayacağını bilerek söylüyorum; önce senaryoyu sokurum, aileme de danışırım. Başroldeki aktör de önemli tabii.

* Peki, aktör kim olursa oynama şansınız yükselir?
Mesela Orlando Bloom ya da Johnny Depp olabilir. Gişe yapacak biri olsa fena olmaz hani.
Haberin fotoğrafları