kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
22 Aralık 2008, Pazartesi
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Kardeşinin cesediyle 1 ay aynı odada kaldı

Rıdvan TEZEL - SABAH
21.12.2008
Kavga ettiği kardeşini öldürüp sandığa saklayan genç kızın itirafları tüyler ürpertti: Alpay'la bir ay aynı odada kaldım. Yayılan kokuyu ailem fare ölüsü sandı. Her gün sandığa naftalin attım, odaya sprey sıktım..
İstanbul Fatih'te kavga ettiği 11 yaşındaki kardeşi Alpay D.'yi bıçakla öldürdükten sonra cesedini sandıkta sakladığı ortaya çıkan 17 yaşındaki S.D.'nin bir ay boyunca kardeşinin cesediyle aynı odada kaldığı öğrenildi. Fatih'de 22 Kasım günü ilköğretim öğrencisi 11 yaşındaki Alpay D.'nin ailesi çocuklarının kaçırılabilmiş olabileceği iddiasıyla polise başvurdu. Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro dedektifleri aile bireylerinin bilgisine başvururken 17 yaşındaki abla S.D., kardeşinin kendisine "Beni kurtarın" diye mesajlar attığını anlattı. 20 gün boyunca yapılan araştırmada mesajların nereden atıldığını araştıran polis bir sonuç alamadı ve tekrar çocuğun yakınlarının ifadesine başvurdu. Sorgu sırasında çelişkili ifadeler veren abla S. D., daha sonra kendisinden 6 yaş küçük kardeşini öldürdüğünü ve çeyiz sandığına sakladığını itiraf etti.

AİLESİ HİÇ ŞÜPHELENMEDİ
S.D.'nin "1 ay boyunca Alpay ile aynı odada kaldım. Ancak psikolojim bozuldu, hiç uyumadım" dediği öğrenildi. Ailesinin kendisinden hiç şüphelenmediğini anlatan S.D., sandıktan yayılan kokuları ailesinin fare ölüsü zannettiğini anlattı. Sandığın altına ve etrafına fare zehri attıklarını anlatan genç kız "Annem sandığı açmak istedi. Ben de 'Koku sandığın içinden değil tahtaların arasından geliyor' diyerek engelledim. Her gün sandığa naftalin attım odaya sprey sıktım" dedi. Kızın cinayeti yalnız işlediğini belirten polis, "Suç ortağı olsaydı cesedi evde tutmazlardı" dedi. Fatih Cumhuriyet Başsavcılığı'na getirilen S.D. savcı tarafından mahkemeye sevk edildi. Genç kız mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Haberin fotoğrafları