kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
25 Kasım 2008, Salı
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

"Tüketici yararına olan bir indirim"

Giriş Saati : 25.11.2008 20:30
Güncelleme : 25.11.2008 23:44
Yeni Haber
İLİŞKİLİ HABERLER
"Tüketici yararına olan bir indirim"
Türk Telekomünikasyon A.Ş'den yapılan açıklamada, internet üzerinden alınan Özel İletişim Vergisi'nin (ÖİV) yüzde 5'e indirileceğine ilişkin kararın, ''tüketici yararına olduğu'' ifade edilerek, indirimin ''internet penetrasyonunun artması ve sektörün büyümesi yönünde atılan önemli bir adım'' olduğu bildirildi.

Yazılı açıklamada, Türk Telekom'da internet üzerinden alınan yüzde 15 oranındaki ÖİV'nin yüzde 5'e indirileceğine dair kararın memnuniyetle karşılandığı ifade edildi.

Türk Telekom'da Türkiye'de tüm gelir gruplarından ve her coğrafyadaki tüketicilerin iletişim hizmetlerine erişimine büyük önem verildiğinin vurgulandığı açıklamada, şunlar kaydedildi: ''Gerek yürüttüğümüz sosyal sorumluluk projeleri kapsamında tüm Türkiye'ye sağladığımız internet evleri, gerekse müşterilerimize sunmaya hazırlandığımız alternatif hizmet paketlerimizle, iletişim fırsatlarına erişim imkanlarındaki 'dijital uçurum' tabir edilen eşitsizliğin giderilmesi yönünde sürekli ve kararlı adımlar atmaktayız. Bu doğrultuda internet erişimindeki vergilerin düşürülmesine yönelik çalışmaların da son derece olumlu sonuçlar doğuracağı inancındayız. Tüketici yararına olan bu indirimin, internet penetrasyonunun artması ve sektörün büyümesi yönünde atılan önemli bir adım olduğunu düşünüyoruz.''