kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
22 Ekim 2008, Çarşamba
Sabah
 
Haberler Spor Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Magazin Sağlık Televizyon Yazarlar Kültür Sanat
 
24 Saat
24 Saat

Britney lanetli diye evini satıyor!

21.10.2008
Britney Spears, Los Angeles'ta 7.9 milyon dolara satışa çıkardığı evini In Touch dergisine açtı. Ünlü şarkıcının lüks evini 'lanetli olduğu için' satmak istediği söyleniyor ..
Geçtiğimiz yıl yaşadığı sancılı günlerin ardından Britney Spears, hayatında yeni bir sayfa açtı. MTV Video Müzik Ödülleri gecesinde üç ödül birden alarak kariyerinde yine zirveye çıkan Spears, uzun süredir yaşadığı Los Angeles'taki lüks malikanesini satışa çıkardı. Hayatında yeni bir sayfa açmak için bu evini satmak istediğini belirten ünlü şarkıcı, görkemli evine 7.9 milyon dolar fiyat biçti.

*BRITNEY'NİN LANETLİ EVİNDEN KARELER...

*BRITNEY SPEARS FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

Rahatlayacak
İçinde altı yatak odası, bir kütüphane, üç garaj ve havuz bulunan evini iki oğlu Sean Preston ve Jayden James'in ihtiyaçlarına göre dekore ettiren Spears, evindeki son günlerinde In Touch dergisine poz verdi. Evindeki her eşyayı özenerek satın aldığını belirten ünlü şarkıcı, "Tüm eşyalarımı yeni evime de götüreceğim" diye konuştu. Evinde güzel hatıralar kadar kötü anılar da yaşadığını belirten Spears, "Her odasında unutmak istediğim anılarım var" dedi. Öte yandan Spears'a yakın kaynaklar, güzel şarkıcının evi satmasının altında başka bir sebep olduğunu söylüyor. Geçtiğimiz aylarda bir medyuma giden Spears'ın bu evin lanetli olduğunu öğrendiği ve bu nedenle bir an önce elinden çıkarmak istediği iddia ediliyor.
Haberin fotoğrafları