Kemal Okan aslında bitkisel yağların geri dönüşümünü yapan bir sanayici. Türkiye'deki ilk bitkisel geri yağ dönüşüm lisansının altyapılarının oluşmasına öncülük etti. Üç nesildir süren Prometa AŞ. bugün 6 milyonluk Euro'luk bir ciroya sahip. Okan, Almanya'da öğrencilik yıllarında mahallede her akşam yemek yediği "Fausto'nun Yeri"nde yediği pizzalar onun Fratelli La Bufala'yı Türkiye'ye getirmesinde önemli bir rol oynadığını söylüyor. 1998'de Mallorca'dan dönerken uçakta tanıştığı eşinin Napoli'li olduğunu belirten Okan, restoran açmaya da diş hekimi olan kayınbiraderi ve restoran zincirinin CEO'su Giuseppe Marotta sayesinde girdiğini söylüyor. Marotta'ya 3 yıl önce 'Niye Türkiye'de açmıyorsunuz' deyince kayınbirader ve CEO Türkiye'ye geliyor. Levent Loft'tan talep gelince de hemen anlaşmayı yaptık. Bu arada Napoli'de de bir Türk restoranı açtıklarını ve işlerin iyi gittiğini de ekliyor Okan.