kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
19 Ekim 2008, Pazar
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat
TEK TAŞ YÜZÜK VERDİ... Kadın derneklerinin de destek verdiği partide, Ezgi, konuklarla beraber halay çekerek eğlendi. Şule Akdağ, 2 kızına tek taş yüzük hediye etti.

İlk regl için, halaylı ve pastalı kutlama

Nergis DEMİRKAYA - ANKARA
18.10.2008
Görme engelli psikolog anne Şule Akdağ, kızının ilk reglini halaylı bir törenle kutladı. Kutlama yapacağının basına yansımasının ardından "Utanmıyor musun" eleştirilerine maruz kaldığını belirten Akdağ, sert tepki göstererek, "Suç işleyenler utanır. Ben Kahramanmaraş'ta 15 yaşındaki kızının bakire değil diye intihar etmesini isteyen bir anne değilim ki utanayım" diye konuştu. 12 yaşındaki Ezgi Akdağ'ın ilk regli dolayısıyla yapılan kutlama töreni, Ankara'da bir restoranda gerçekleşti. Partiye daha önce katılmayacağını söyleyen görme engelli baba İlyas Akdağ da, yapılan eleştiriler üzerine kızı ve eşine destek vermek amacıyla törende hazır bulundu. Kadın dernekleri ve engelli derneklerinin de destek verdiği törende konuşan anne Akdağ, engelli bir kadın olarak ilk reglini güzel bir duygu olarak hatırlamadığını, çocuklarının bu günü gelecekte güzel hatırlaması için bu partiyi düzenlediklerini söyledi.

ERKEKLER DE GELDİ
Anne Akdağ, kızları Başak ve Ezgi'ye tek taş yüzük hediye etti. Çok sayıda erkeğin de katıldığı kutlama töreninde genç kızlığa adım atan Ezgi için üzerinde yaşı kadar mum bulunan pasta kesildi, ardından da halaylar çekildi.
Haberin fotoğrafları