kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
4 Ekim 2008, Cumartesi
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat
KATLİAMDA GÜLÜYORDU... Öldürdüğü hayvanları timsaha yediren çocuk gizli kameralara yakalandı. Kamera kayıtlarını inceleyen yetkililer, yedi yaşındaki çocuğun katliam sırasında gülümsediğini söyledi.

Küçük çocuktan hayvan katliamı

DIŞ HABERLER
04.10.2008
Avustralya'da 7 yaşındaki çocuk, gizlice girdiği hayvanat bahçesinde 13 sürüngeni taşla öldürüp timsaha yedirdi..
Avustralya'nın kuzey kenti Alice Springs'de, 7 yaşında bir çocuk tarafından yapılan hayvan katliamının şoku yaşanıyor. Ülkeyi dehşete sürükleyen olay, Sürüngen Merkezi'nde meydana geldi. Önceki gün sabah saatlerinde hayvanat bahçesine gizlice giren çocuk, aralarında kaplumbağa, dört mavi dilli kertenkele, iki sakallı ejder, iki dikenli şeytan kertenkelesi ve 20 yaşındaki iguananın da bulunduğu 13 hayvanı katletti.

HAPİS YATMAYACAK
Bazılarını taşla öldürdüğü hayvanlarla iki metre boyunda ve 220 kilo ağırlığındaki "Terry" adlı timsahı besleyen çocuğun, katliamı yaparken gülümsediği kameralardan görülebiliyor. Yetkililer çocuğun aynı zamanda hayvanat bahçesine yedi bin dolar zarar verdiğini de söylüyor. Minik katile ülke yasaları gereği 10 yaşın altında olduğu için hapis cezası verilemeyecek. Ancak ailesi tespit edildikten sonra zarar tazmini için dava açılabilecek.

NADİR TÜRLERDİ
Hayvanat bahçesi yetkililerinin hayvan ceset parçalarını gördükten sonra güvenlik kameralarını kontrol etmesiyle çocuğun kimliği belirlendi. Sürüngen hayvanların bulunduğu merkezin müdürü Rex Neindorf "7 yaşında bir çocuğun bu kadar kısa bir sürede ve vahşice hayvanları katletmesi inanılmaz. Öldürülen havyanların bazıları ender bulunan türlerdi. Kaybımız telafi edilemeyecek boyutta" dedi.
Haberin fotoğrafları