kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
2 Ekim 2008, Perşembe
Sabah
 
Haberler Spor Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Magazin Sağlık Televizyon Yazarlar Kültür Sanat
 
24 Saat
24 Saat
Şarkıcı Alişan'ın iddialarının 'Özcan Deniz'le Fahriye Evcen ayrıldı' şeklindeki dedikodularla aynı zamana denk gelmesi de tartışmayı alevlendiren bir başka ayrıntı oldu.

Alişan yine Fahriyeli polemikle gündemde

Mehmet ÇALIŞKAN
01.10.2008
Alişan, Fahriye Evcen'in adının geçtiği yeni bir tartışmanın odağında. Bu kez, Evcen'in filminin katıldığı organizasyona sponsor olduğunu öne sürerek 'bedava reklam yapmak'la suçlanıyor..
Şarkıcı Alişan, bir kez daha Fahriye Evcen'in adının geçtiği bir polemiğe karıştı. Özcan Deniz'le birlikte olan genç oyuncu için "Biz de 6 ay çıkmıştık" dediği öne sürülen, sonra bu sözleri yalanlayan Alişan'ı, yeni tartışmanın içine çeken olaylar şöyle gelişti: Fahriye Evcen'in başrolünde yer aldığı 'Cennet', Macaristan Türk Filmleri Haftası'nda gösterilecek 12 film arasına seçildi. FİYAB (Film Yapımcıları Meslek Birliği) tarafından ağustos ayında gerçekleştirilen etkinliğin ardından söylentiler başladı. İddiaya göre Alişan, "Budapeşte'deki mağazam, organizasyona sponsor oldu" diyordu.

Reklam yapıyor
Açıklamanın, 'Fahriye ile Özcan ayrıldı' söylentisiyle aynı günlere denk gelmesi, tartışmayı daha da alevlendirdi. 'Cennet'in yapımcısı ve yönetmeni Biray Dalkıran, en sonunda patladı ve Alişan'a ağır suçlamalar yönetti. Dalkıran, "Kültür Bakanlığı'nın desteklediği bu organizasyon yurtdışında ülkemizi daha iyi tanıtmak için düzenlenmiştir. Hiçbir sponsor bu yapılanmayı etkileyici ve belirleyici olamaz. Kaldı ki Alişan'ın Macaristan Türk Filmleri Haftası'na sponsor olmak için hiçbir sözleşmesi yoktur. Ne yazık ki başarımıza ortak olmaya çalışarak bedeva raklam yapıyor" dedi.
Haberin fotoğrafları