kapat
E-gazete
|
Hava Durumu
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
English
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
3 Eylül 2008, Çarşamba
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Fuhuş şebekesinde yedi polis de var

Deniz DERİN
Güncelleme : 03.09.2008 01:33
İstanbul Valisi Güler, polisin cumartesi günü 4 otele düzenlediği fuhuş operasyonuna, yedi polisin adının da karıştığını açıkladı..
İstanbul Valisi Muammer Güler, Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nün fuhuş çetesine düzenlediği operasyonla ilgili bilgi verdi. Operasyon hazırlıklarının 1 yılı aşkın süredir devam ettiğini belirten Vali Güler, 4 otele yapılan baskınlarda 94 kişinin gözaltına alındığını söyledi. Güler şu bilgileri verdi:

SUÇU KİM İŞLERSE İŞLESİN...
"Gözaltındakilerin 53'ü hayat kadını. 10 kişi bu organizasyonu yapan kişiler. Maalesef bazı emniyet görevlilerin de işin içinde olduğu iddiaları var. Bunlarla ilgili 7 emniyet görevlisi hakkında soruşturma sürüyor. Önemli olan suçu kim işlerse işlesin, sıfatı ne olursa olsun hakkında işlem yapılacağının bilinmesidir". Polis, geçtiğimiz cumartesi Büyükçekmece Dedeman, Fatih Seranda, İnter İstanbul ve Astoria otellerine baskın düzenlemişti. 94 kişinin gözaltına alındığı operasyon kapsamında Dedeman Oteli'nin isim hakkıyla Büyükçekmece Dedeman Oteli'ni açan, Fatih Seranda Oteli'nin de sahibi 'Kolsuz' lakaplı Bülent Elaldı da aranıyor. Çetenin, özellikle Doğu Bloku ülkelerinden getirilen kadınlara gecelik 100 - 200 dolar karşılığı fuhuş yaptırdıkları iddia ediliyor.