Galatasaray'ın yeni forveti Milan Baros, dün İstanbul'a geldi. Çek futbolcu, "Galatasaray'ın ateşli taraftarı var. Bu güç, insanı başarıya iter" dedi..
Galatasaray'ın Lyon'dan 3 yıllığına transfer ettiği Milan Baros, dün öğlen saatlerinde İstanbul'a geldi. Ülkesinin başkenti Prag'dan İstanbul'a gelen Çek futbolcuyu; futbol şube sorumluları Haldun Üstünel ve Murat Yalçındağ ile yaklaşık 300 taraftar karşıladı. Florya Metin Oktay Tesisleri'ndeki basın toplantısında başkan Adnan Polat ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte medyanın huzuruna çıkan Milan Baros şunları söyledi:
* İstanbul'da çok güzel hatıralarım var. 2005'te
Liverpool ile Şampiyonlar Ligi kupasını burada kaldırmıştım. Bu başarılarıma Galatasaray'da devam etmek istiyorum. Galatasaray ateşli taraftarlara sahip, büyük bir takım. Bu gerçeğin farkındayım.
"HAKAN ŞÜKÜR BÜYÜK İSİM"
* Herkes Galatasaray'ın Steaua Bükreş'i elemesini bekliyordu ama futbolda neyin ne zaman olacağı bilinmez. Herkes üzgün. Ama henüz her şey bitmedi. Yolumuza UEFA Kupası'nda devam edeceğiz.
* Hakan Şükür,
Türkiye'nin hatta Avrupa'nın en önemli golcülerinden biriydi. Ben buraya üst düzey futbol oynamaya geldim. Hem teknik ekibi hem de taraftarı mutlu etmeye çalışacağım.
"TAKIM OLMAK DAHA ÖNEMLİ" * Galatasaray taraftarının ne kadar ateşli olduğunu havaalanındaki karşılamada gördüm. Böyle ateşli ve büyük bir taraftarınız olunca kendinizi güçlü hissederseniz. Bu taraftar, sizi başarıya iter.
* Hiçbir sakatlığım yok. Büyük isimlerle dolu bir takıma geldiğimin farkındayım. Ama önemli olan takım olmaktır. Başarı böyle gelir.
Yayın tarihi: 29 Ağustos 2008, Cuma
Web adresi: https://www.sabah.com.tr/2008/08/29//haber,91D04E2BA181415CA7C03740F30B8BE3.html
Tüm hakları saklıdır.
Copyright © 2003-2008, TURKUVAZ GAZETE DERGİ BASIM A.Ş.