Tencereye yağı alın. Eriyince soğan, kıyma, sarmısak ve domatesi koyup karıştırın. Kısık ateşte hiç su kalmayacak şekilde pişirin. Makarnayı bol tuzlu suda 10 dakika haşlayın. Makarnayı kırmadan uzun uzun süzün. Servis tabağına alıp, kaşar rendesi serpip, üzerine kıymalı sosu döküp servis yapın.
Malzemeler 4 Kişilik* 1 paket çubuk makarna
* 2 çorba kaşığı margarin
* 2 çorba kaşığı sıvıyağ
* 1 adet soğan
* 2 diş sarmısak
* 200 gram kıyma
* 1 su bardağı doğranmış domates
* Defne yaprağı
* 2 çorba kaşığı kaşar rendesi
* Karabiber
Yayın tarihi: 27 Ağustos 2008, Çarşamba
Web adresi: https://www.sabah.com.tr/2008/08/27/gny/haber,904A9D08A8EA4FF299AEA806990E5C38.html
Tüm hakları saklıdır.